10 saker - Plastkort

Jag, som många andra, är medlem i diverse butikers kundklubbar. Man får poäng, förtur till reor, specialpriser, nyhetsbrev i mailen osv. Jag använder mej av de kort jag har, drar dem ordentligt vid(nästan)  alla köp, så jag får några poäng, annars är det ju inte lönt liksom. Men själva korten, plastbitarna är ju numera oftast överflödiga. Mitt körkort ligger alltid med i plånboken och de flesta butiker kan blippa det istället för kundkortet, så varför släpa runt på nödiga kort då.
 
 
Jag tog tag i utrensandet bland korten genom att gå in i de butiker där jag är medlem och fråga dem om jag behövde ha kvar just deras plastkort eller om de kunde lösa poängandet ändå. De flesta kort klipptes på plats men några klippte jag itu här hemma och det är de som syns på bilden.
 
Det var fler än tio kort totalt även om bara tre syns här.
 
Min lilla plånbok är så gammal och trasig att den snart faller i bitar, nästa blir en ändå nättare å plattare variant, nu när jag inte behöver ha plats för så många kort i den.
 
 
 
/ANNA

Äggligt braigt fynd

och en riktigt kass ordvits meeeen....
 
Det är verkligen inte en vanlig grej att hitta på loppis, de här gamla äggställen. Detta är det första jag sett, som varit till salu. Jag hade tur att det dessutom var för en mycket modest peng.
 

De superfina äggen är givetvis från hönorna som bor hemma hos min stora lillebrors braiga tjej.
 
 
 
/ANNA
 

Inte jättemånga...

paket och brev som gått härifrån det senaste men några i alla fall... Totalt är det 17 stycken.
 
 
 
 
 
 
/ANNA

Wonderings

fundringar, undringar och annat av mej och om många olika saker...

RSS 2.0