10 Saker - Utmanat mej själv...

Vi har ju uppehåll med att ha plats på Butiksloppisen just nu. I mitten på februari hyr vi ny plats och fram tills dess kommer jag att samla på mej en "hög" med grejer som ska säljas.
 
Den här veckan tog jag inte något särskilt ställe hemma och rensade ut på utan jag gick å petade lite här å lite där... Och jag utmanade  mej själv lite och har plockat ihop 76 saker den här veckan. Jag räknade dem medan jag stoppade ner allting i en stor låda (och en påse), som står i förrådet. Nu minns jag inte riktigt vad jag stoppade däri så... Det är ju förresten ett väldigt bra tecken, att jag inte minns vad jag rensat ut, det borde innebära att det var saker som jag absolut inte behövde.
 
 
/ANNA
 
 

Framåt försommaren...

ska jag nog ta å släpa hem en sån här liten filur.
 
Inne på gården där Rosenkrantz legat de sista åren ligger nu en butik som heter Conelli eller något i den stilen. Det sitter såna här små filurer både på innergården och inne i själva butiken å jag är helt säker på att en av dem vill sitta på vår balkong, i skuggan av tomatplantorna eller något i den stilen.
 
 
 
 
/ANNA
 

Jag med...

fast jag bestämmer oftast tvärt om, att jag visst ska ha sockar, helst raggsockar. Fast det är ju inte det som är det egentliga budskapet, det har ju ingenting med sockar att göra...
 
 
Att välja att lyssna på goda råd som verkligen är goda, det är ju en helt annan sak.
 
 
/ANNA
 
 

Wonderings

fundringar, undringar och annat av mej och om många olika saker...

RSS 2.0