I Tomteskogen...

Jag var hos Mamma härom dagen å då "hittade" jag dessa små filurer filosoferande i ett hörn av trädgården. Givetvis kunde jag inte låta bli att fotografera dem. Ser ni, den med röd luva gick med på att sitta i min hand och bli fotograferad också.
 
 
 
Jag råkar veta att de har ganska många kompisar som gärna flyttar hem till snälla människor. Om man besöker Julskyltningen på Stora Torg i Halmstad imorgon, söndag så är chansen stor att man träffar på dem.
 
 
/ANNA
 
 
 

Smart också...

Ja, hon var nog inte så dum, den där Marilyn. Texten får mej att tänka på scenen i en av Harry Potterfilmerna, när de ska förvirra och förtrolla en Boggart. Ni som läst era HP eller som sett filmerna lite mer noggrant vet vad jag menar.
 
 
 
 
/ANNA
 

Tomtetransport DeLuxe, eller en Bubbla kommer lastad...

Japp Tomtarna fick åka Bubbla från Mamma och in till stan. Eftersom syster K:s bubbla är från 1965 finns det inga bälten bak utan Tomtarna där fick hålla i sig ordentligt. Tomten som satt fram i passagerarsätet var däremot ordentligt fastspänd.
 
 
 
 
Alla sätt är bra utom de dåliga å det här funkade ju alldeles utmärkt som tomtetransport. Jag undrar bara lite *fniss*... Om någon annan bilförare såg syrran komma farmnde i det där lingonet med Tomtar överallt, någon som stannade bakom henne vid ett rödljus eller så... Ingen kan säga att vi är petiga å står handfallna i vår familj iallafall, sånt här löser vi ju lätt.
 
 
/ANNA
 
som också kört runt med en hel del mysko grejer i bilen sista tiden, dock har jag plockat ut den långskaftade Äppelplockaren nu....

Wonderings

fundringar, undringar och annat av mej och om många olika saker...

RSS 2.0