Hej Hallå!...

Näe, jag har ingen aning om vad jag ska skriva om idag... jag tittade bara in för att ge ett livstecken. Jag håller fortfarande på och röjer i min pysselvrå, sorterar, fotograferar och lägger ut till försäljning. En hel del av de saker jag lagt upp i min säljblogg försvinner attans så fort så det bli till å skriva mail till köpare, packa paket och ila till posten varje dag. Feels gooood...
 
Iallafall, jag hoppas det är väl med alla så återkommer jag i morgon om jag har något att säga då.
 
 
/ANNA
 
 

10 saker

Den här veckan har jag ingen bild att visa upp på allt jag rensat ut. Eller, jo.... jag har massor av bilder... Jag hänvisar helt enkelt till min säljblogg och passar på att säga att jag raderat säkert 12-15 bilder på sådant jag fotograferat och lagt upp i säljblgen å där redan allt som var på bilden blivit sålt och ivägskickat. Så visst har jag rensat ut den här veckan med.
 
Jag har lovat mej själv att rensa ut minst 100 saker till bland mitt pyssel. Jag kan helt enkelt inte ha alla saker bara liggande...
 
 
 
/ANNA

Layout: Skogens färgprakt

Jag har ju inte visat denna... Fast en del av er känner kanske igen den iallafall... Den har ju varit publicerad i pysseltidningen Inzpira.
Svamparna är inte fotograferade i min vanliga skog dvs hos Mamma utan i gräset precis där Aleskogen börjar efter Alevallen.
 
 
 
Jag har använt mej av material från både pysselbutiker och från andra alternativa ställen. Doileys dvs tårtpapper och flugsvampar som egentligen är avsedda för adventsljusstakar är ju inte helt oväntat att hitta på mina alster å de små "knopparna" är en isärtagen ljusmanchett.
Alla enfärgade papper är från Bazzil, det prickiga kan vara från 7Gypsies men det randiga är ur spillbitslådan. De svarta bokstäverna är från American Craft och de röda siffrorna från Jenni Bowlin.
 
 
Bladen och de röda + vita stora blommorna är från Prima och de små gröna blommorna är av märket Maya Road. Tag, rött gem och Bakers Twine i brunt/vitt är från gömmorna här hemma.
Å det naturfärgade snöret, well... vanligt tjockt hushålls/trädgårdssnöre tillverkat i miljövänlig hampa.
 
 
/ANNA

Wonderings

fundringar, undringar och annat av mej och om många olika saker...

RSS 2.0