Gekås fyndandet...

Jag visade ju inte vad jag köpte på Gekås *ser lite virrig ut*.

Bild 1: Långa smala linnen att ha under andra kläder, tror de kostade 39kr/styck och de finns i massor av färger. Det lila linnet är inte lika grått som det ser ut på bilden utan mer ganska mörkt dimlila. Det verkar vara helt ok kvalitet på dem dessutom.
Bild 2: Små formar att göra portionspaj eller andra efterrätter i, kanske ha och lägga upp saker i på en storre tallrik etc. 4 formar = 29kr, jag köpte tre paket.
Bild 3: Hink med lock, modell mindre. Jag har en sån här hink sen tidigare och de är superbra, lagom stora att plocka jordgubbar i, att göra sån där saft som ska stå i flera dagar osv. 8kr för hinken och 7 för locket = 15kr.
Bild 4: Sånt som alltid åker med i vagnen och som görs av med löpande alltid. Nu var faktist kaffefilterna hemma nere på nästan noll och plastpåsarna var nästan slut de med så det var smidigt att passa på. Kökssvampar, samma sak där... Det var helt enkelt dax för ett gekåsbesök.

Ett par flaskor balsam,hudcreme, några hygiensaker till "Världens bästa..." och rengöringsspray blev inte fotograferat utan direkt insorterat där det ska vara.

 

 

 

/ANNA

 

Layout: Lillasyster Humla

En layout som jag glömt att visa här...

Jag har använd cardstock från Bazzil, mönstrade ark från MyMindsEye, ett tårtpapper och blandade dekorationer. De platta tulpanliknande blommorna är från October Afternoon, de stora röda har jag gjort själv av kaffefilter och bären är en söndrplockad ljusmanchett från Indiska. Prästkragar och Hydrangea kommer från MiMas. De nvita flikiga grenen är en punch från Nellie Snellen (MiMas) och fågeln en "Movers & Shapers"-die från Tim Holtz. Bokstäverna är Thickers och humlan på bilden är min stora Lillasyster i Mormor och Morfars kök.


 

 
/ANNA


Borstar


Uuuuurfint att förvara alla kökets borstar såhär men då behöver man större (högre) mellanrum ovanför vask/bänkar och överskåp än vad det är här hemma, elelr ändå hellre, iiiinga överskåp ;). Jag gissar att mamma också kan tänka sig hela denna skapelse.
Givetvis är det Iris Hantverk som tillverkar och säljer dem, fast inte i set vad jag får det till utan i delar. Man ka nhitta deras borstar lite överallt, i Halmstad har de några av dem bla. på BodyShop.  Webbshopen Husmodern har rätt många olika.

Wonderings

fundringar, undringar och annat av mej och om många olika saker...

RSS 2.0