Dovt blåa julkort...

Det här mönsterpappret, från Pion är nog ett av de allra finaste fina papper jag vet. Å den här Tildan är himla fin. Det är synd att Sakuras glitterpenna inte syns på bild när man fotograferar för den höjer verkligen upp allt ytterligare ett snäpp.

 
/ANNA


Å fler julkort...

med Magnoliastämplar, denna gång med granar istället för Tildor. Det ska egentligen vara tre granar med jag har klippt isär stämpeln för att dels få den mer användbar och dels för att stämpeln ska få plats på mina 14x14 kort och på den för min hand lagoma akrylklossen.

I övrigt har jag använt cardstock från Bazzil, distressrefiller, fluid chalk, mönstrade papper av lite olika märken, Marta Stewartpunchar, halvpärlor, 3D-kuddar och Crackle Accent till snöflingorna och små thickers. Alltihop är från MiMas. Den runda textstämpeln är dock från Kortmakaren, en gammal årgång.


 
/ANNA


Ett grönt julkort med en Tomte

Stämpeln är från Tim Holtz och det mönstrade gröna pappret från Pion,det med noter är ett gammalt från hmm... minns inte. Textstämpeln är Deelesia för Kortmakaren och både flinga och gren är stansar från Marta Stewart. Brunrandig hurdsnurrad Bakers Twin  hittade jag i en inredningsbutik i Kungsbacka. Både den vita och kraftcardstocken är från Bazzil. Det mesta av materialet är inköpt på MiMas.Flingorna är först smutsade lite med fluid chalk och sedan lackade med Crackle Accent.

/ANNA


Wonderings

fundringar, undringar och annat av mej och om många olika saker...

RSS 2.0