Att handla saker ur min blogg


När man handlar saker ur min blogg är det bra att läsa här först.

* Alla saker jag säljer här beskriver jag så bra det går och man får gärna fråga saker om det är något man undrar över.

* Alla saker säljs i befintligt skick.

* När jag säljer saker här så är det jag som bestämmer vem som får köpa och jag försöker vara så rättvis som möjligt. Om jag har saker till salu på mer än en plats så går jag efter klockslag eller annan för situationen lämplig metod om det är flera som vill köpa samma sak.

* För att en försäljning ska kunna äga rum måste jag få en korrekt kontaktuppgift av köparen, om ingen sådan lämnas så säljs saken till annan. 

* Om man bor i Halmstad kan man få saker överlämnade personligen på i förväg överenskommen plats inne i stan.

* När jag skickar köpta saker sker det med Posten och efter deras tabeller, vill man ha något rekommenderat så talar man om det i förväg och det är köparen som står för rek-kostnaden.

* Jag packar allt så väl som jag kan och återanvänder ofta packmaterial, bra för miljö samt ekonomi. Om man vill ha saker packade på något särkilt vis som innebär merkostnad så får säljaren själv stå för den kostnaden. Med detta menar jag givetvis inte att jag knycklar ner saker i små förpackningar för att få ner kostnaden för köparen. 12" papper skickas i "pizzakartong" om man ber om det.

* Jag ansvarar inte för Postens slarv men om något händer så hjälps vi åt att lösa det hela på bästa vis för båda parter. 
 
* Om man handlar flera saker med ett par dagars mellanrum så sampackar jag givetvis, såvida inte de/den första saken redan skickats.

* Svensk lag efterföljs.

                                                   /ANNA


RSS 2.0