Lopperopperi, ett år i bilder.

I mitt jobb ingår det att gå på loppisar, auktioner och secondhandbutiker. Jag besöker även folk hemma och går igenom deras saker, köper upp och tar hand om. Att driva en butik med unika saker innebär att jag alltid måste ha span efter "nytt" och köpa fler och mer i minst samma takt som sakerna säljs och skickas härifrån. Det innebär också en massa bärande, väntan, tidiga mornar och kyliga eftermiddagar med kaffetermos, pappersarbete och en hel del disk. Att starta eget är omväxlande, ensamt, ganska fysiskt tungt, ibland förvirrande och absolut något av det allra bästa jag gjort.
 
Förra året (mitt första hela år) var ett väldigt aktivt om än lite spretigt år då jag handlade på mej massor av olika saker. Det mesta som syns här var för min butik, Annas Annorlunda men en del  var på direkta uppdrag och något för egen räkning.
 
 
 
Jag fotograferar mycket, men inte allt det som följer med hem och dessa kollage är från 2016. Jag lägger ut i webbshopen lite pö om pö, ibland efter säsong men mycket så fort jag hunnit rengöra/fixa till samt det varit bra fotoljus. Sådant som handlats på uppdrag brukar hamna i beställarens hem rätt direkt å det som köps privat *smiles* hittar fort plats hemma hos oss.
 
Nu i år har jag gjort kollage allteftersom och de kommer också att hamna här, vid årsskiftet. Jag tror att det blir ungefär lika många bilder, kanske något färre saker då jag inte alltid kommer ihåg att fotografera.
 
 
Det är rätt intressant att se, såhär efteråt, hur mycket saker det är som vandrar genom händerna under ett år. Vissa dagar känns det som att jag aldrig hittar något skoj *smiles* men då är det ju bara att kolla här, jag hittar ju massa fina saker.
 
 
Aporna på bilden här ovan var givetvis inget som skulle säljas, de bor på en tavellist i vårt sovrum, tillsammans med sina kompisar och andra fina saker.
 
 
 
Hittar du något intressant här, något du skulle vilja ha så skriv ett meddelande, kanske finns saken kvar i förråden här hemma. Hittas det i webbshopen är det ju enklast att bara köpa där.
 
 
 
 
 
 
/ANNA
 
 
 
 
 
 
magda
2017-10-02 @ 19:43:30
URL: http://https://magdasblogg.blogspot.se/

Fantastiskt! Vilka grejer! Och så härligt att ditt företag funkar!!! GRATTIS till att allt ditt arbete ger resultat! :)

Svar: *smiles* Ja, det blir många fina saker (du ska få se årets collage senare, framåt årsskiftet) å ja, det funkar med att vara egen, det är ju inte så att jag blir någon krösus precis, inte än i alla fall ;) men jag håller mej ovan ytan. Å själsligt... oslagbart.
ANNA ANNA
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Wonderings

fundringar, undringar och annat av mej och om många olika saker...

RSS 2.0