10 saker - del 20

Japp, i dag med :) Jag vill komma ifatt lite och få ut bilder så att jag inte rör till det mer än jag redan gör för mej själv.
 
Som det är nu tar jag mej inte alltid tid att fotografera det jag rensar ut samma dag. Jag lägger istället "dagens hög" på mitt stora skrivbord , jämte andra högar från andra dagar å så blir allihop liggande tills jag tar tag i och fotograferar ett par högar åt gången. Jag sorterar då även in sakerna i var de ska hamna. Jag lägger saker i olika ÅV-påsar, soporna, i påsen som ska åka till Gratisbutiken, i högen med sådant som någon vän/familjemedlem ska ha eller i hyllan där jag har sådant jag lägger ut på Tradera.
 
Jag har i flera omgångar rensat ut fotografier som legat på olika ställen här hemma, en del har slängts men de som varit fina men som jag inte behövt längre samt en hel del dubbletter å tripletter har jag inte slängt. Jag tog påsar och skrev namnet på et antal familjemedlemmar och vänner på dem och sen sorterade jag ner bilder som ska till olika personer i dessa påsar. Nu är de flesta utdelade men någon påse ligger fortfarande och väntar på sitt nya hem.
 
 
I den här högen ligger det 540 fotografier som jag gjort mej av med. På bilden nedan syns några av  påsarna som jag fixade och gav bort.
 
 
 
 
/ANNA
 
 
 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Wonderings

fundringar, undringar och annat av mej och om många olika saker...

RSS 2.0