10 saker - Januari 2017 del 8

Ops... Hittade bilden från det jag rensade ut i fredags och ser att jag inte fått med den i raddan. Egentligen ska den ju ha ett tidigare nummer meeeeen...
 
 
 
Jag rensar vidare bland kläder och nostalgi-chockar mej själv. Några av tröjorna/topparna som ligger överst i högen på bilden hör till mina favoriter från de sista åren jag var ute på krogen mycket men njäe, de som var i fint skick gav jag bort härom året å dessa får gå i textilåtervinningen nu. Några plagg syns inte i bild, jag rensade bort trasiga sockar från sambons strumplåda med.
 
Fredagens uppdrag från Smpl.nu var att fundera ut tre saker man skulle vilja göra mer av om det fanns tid till dej. Upprinningen till detta är att det finns statistik på att vi svenskar tillbringar massor av tid med att leta efter saker vi inte hittar pga att vi har oreda och lägger saker på dumma ställen. Om jag hade mer tid skulle jag vilja fördela den rätt jämt mellan mer social tid med familj, vänner, sambo etc, mer egentid med mer yoga, bokläsande osv och mer utomhustid, jag vill vara utomhus mer än jag är nu.
 
 
Utrensat: 10 klädesplagg.
 
 
/ANNA
 
 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Wonderings

fundringar, undringar och annat av mej och om många olika saker...

RSS 2.0