10 saker - Januari 2017 del 7

Den uppgift som Smpl.nu gav för lördagen var att man skulle bestämma sina egna regler för hur man ska göra med den utmaning man hoppat på hos dem. man kunde exempelvis bestämma hur många av de dagliga uppgifterna man vill göra och hur lång tid man vill ha på sig innan man var klart med alltihop. Att ha mätbara mål var också viktigt.
Jag har bestämt mej för att göra ALLA uppgifterna och inom de 30 dagar som de delas ut. Jag har dessutom ett väldigt konkret och mätbart mål med min egen extrautmaning där jag rensar ut minst 10 saker per dag. För att konkretisera alltihop för mej själv redovisar jag löpande både på mitt Instagramkonto @wonderingsanna och här i bloggen. Det mesta som rensas ut fotograferas och visas. Allt som ska säljas ska upp på Tradera och andra ställen under februari månad och det som ska slängas eller skänkas åker ut pö om pö under hela uppdragsperioden.
 
 
 
Mitt dagliga utrensande gjorde att våra granar åkte ut. Vi hade en halvstor, pyntad med ljus, den som syns i tidigare inlägg här. Vi hade ett ganska stort ris i en burk och en liten gran i en glasburk med. Alla de tre granarna klipptes ner i småbitar, stoppades i en kasse och åkte ut i soporna. Jag plockade också bort de tre juliga  blomsterarrangemang vi haft här under julen. Mossa etc. följde med granarna i det brännbara men de nio Hyacintlökarna har lagts åt sidan för att åka ut till Mamma och bli planterade utomhus.
 
 
Utrensat: 12 saker
 
 
/ANNANamn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Wonderings

fundringar, undringar och annat av mej och om många olika saker...

RSS 2.0