10 saker - Januari 2017 del 6

Här kommer torsdagens utrensade, "viktiga papper".
 
 
 
Många av dessa är sådant som rör mina gamla CSN-lån, som jag inte längre har. För ett par år sedan bestämde jag mej för att verkligen kämpa på och våren 2015 blev jag (flera månader tidigare än beräknat) skuldfri. För mej innebär skuldfri att jag är skuldFRI och det är så hiiiimla skönt. Alla papper som varit korrespondens mellan mej och CSN innan de började med besked på hemsidan har legat i en låda tillsammans med försäkringsbevis, gamla lönebesked osv. Allt inaktuellt åkte nu ut och som synes, mer än 10 saker. Jag väljer att räkna dem som 25 fast skulle jag räkna varje papper etc så skulle det bli mycket mer.
 
Torsdagens uppgift hos Smpl var inte en rensa ut-grej utan man skulle tacka eller berömma någon för något bra den gjort, för att den var duktig etc. Egentligen något ordningsamt men... Jag berömmer mej själv för att jag tog tag i och betade av de där lånen i förtid, det var riktigt bra gjort och så tackar jag Sverige för att jag fick studera och för att möjligheten till studielån finns. Sverige är ett himla bra land att leva i.
 
 
Utrensat: + 25 saker.
 
 
 
/ANNA
 
 
ps. Jag ligger inte efter i rensandet, som publicerar fredagens uppdrag nu, utan det är i fotograferandet. Jag rensar nästan alltid på eftermiddagen eller kvällen då det blivit mörkt å så tar jag fotografier dagen efter innan jag sorterar in gårdagens utrensade där det ska hamna typ slänga, skänka, sälja osv.
 
 
 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Wonderings

fundringar, undringar och annat av mej och om många olika saker...

RSS 2.0