10 saker - Januari 2017 del 1

Japp japp, det finns mycket smått å gott, eller konstigt onödigt (å bös) liggande överallt här. Jag öppnar en låda, ett skåp eller tar en hylla om dagen tills hela hemmet är genomgånget och rensat en gång till.
 
Jag försöker komma ihåg att fotografera allt jag rensar bort och redovisar sen bilderna här. Allt som rensas ur hamnar i någon av kategorierna slänga direkt, gå till återvinningen med, skänka, sälja eller lämna tillbaka till ägaren.
 
 
Bild 1. (uppe till vänster) Årets allra första dag tog jag tag i vår lilla hallbyrå, tömde ut allting därifrån och la bara tillbaka det som ska vara däri. Min Stegräknare är väl det vettigaste av det som syns där å den behöver jag inte längre då jag använder liknande funktioner i mobilen istället. 
 
Bild 2. Strumpor och underkläder. Här var det trasiga strumpor, en mysko rosett som ska knytas fast på en bikini jag inte längre äger (samma med den rosaröda på första bilden) å lite annat smått å gott som åkte ut.
 
Bild 3. Ansiktscremer etc som jag inte gillat eller som legat och blivit gamla och konstiga å så några pappförpackningar som blivit liggande.
 
Bild 4. En hylla i garderoben gav en hög med toppar och tröjor som jag inte gillar samt pappersjox som av någon anledning hamnat där.
 
 
Över 70 saker som rensats ut är en bra start, även om det är en hel del fjuttigt å smått. Varför jag har visitkort och små infoblad liggande lite överallt i skåp och lådor vet jag inte men allt sånt åker ut nu.
 
 
 
/ANNA
 
 
 
 
 
 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Wonderings

fundringar, undringar och annat av mej och om många olika saker...

RSS 2.0