Tomt!

Nu när jag slängt ut Hyacinterna från Svepasken får jag nog hitta på något nytt med den.
 
Jag är mycket nöjd med denna å tycker att det är himla bra att syrran också får rensfnatt ibland *smiles* å ger mej såhär finfina grejer.
 
 
 
 
 
/ANNA 

10 saker - Januari 2017 del 10

Dagens uppgift hos Smpl handlar om att saker behöver ha en egen plats, så att man lätt hittar dem.
 
 
Jag rensade bort grejer från det pennställ som finns på mitt skrivbord så att pennorna får plats å blir lätta att hitta. Några saker fick nya ställen att vara på och det som syns i bild rensades ut. Nu ska jag nog hitta (fungerande) pennor när jag behöver dem.
 
Utrensat: 11 saker.
 
/ANNA

10 saker - Januari 2017 del 9

Att rensa ut en översta hylla i ett skåp, det var söndagens Smpl - uppdrag. Jag rensade översta hyllan i skafferiet, torkade ur och flyttade runt på lite saker.
 
 
 
 4 stycken öppnade påsar med pasta, som blivit rejält gamla och därmed inte smakar gott åkte ut. Bortglömda engångsportioner med snabbkaffe och läskigt gammalt godis som surrar å poppar i munnen åkt med. Vårt pastaförvaringsrör håller på att gå sönder i svetsen, det har blivit av med locket och jag gillar det inte, det åkte också.
Pastan hamnar hos Mammas hönor, som tack för ägg jag fått. Hönorna gillar pasta, kokt givetvis, så jag behöver inte ha dåligt samvete för att jag slänger mat. Mjölet, godiset, snabbkaffet och spagettiförvaringen hamnar i sopor och återvinning.
 
 
Utrensat: 22 saker
 
 
 
/ANNA

Wonderings

fundringar, undringar och annat av mej och om många olika saker...

RSS 2.0