10 saker - Januari 2017 del 11

Nu är det rätt eftersläpat med rapporteringen. Jag ligger dock inte efter med rensandet eller uppdragen hos Smpl.
 
På första bilden syns de saker som rensats ut den 17-20 januari och på bild två det som åkt den 21/1.
 
 
Uppdragen var:
1. Källsortering, vi har redan bra ordning på det mesta sånt så jag passade på att ta ett röj och tömma allt och ta det till närmsta Åvc. Besticken som syns här har fått liga bland metallen ett tag eftersom jag tänkt renovera dem men nu säljer jag dem istället billigt till någon som vill ta tag i det.
2. Skor, jag rensade ett par av mina och ett av sambons. Sen tog jag en hylla i ena hallgarderoben och röjde ut med, därav hantlarna (det är inga knogjärn) målarkläderna och den ihoptejpade datormusen.
3. Förvaring för småprylar i hallen, detta fixade jag redan tidigt i januari så jag rensade bland mina sybehör istället.
4. Posten, då vi redan tar hand om post med en gång gick jag igenom mappen där jag förvarar viktiga kvitton etc och rensade ut sådant som blivit gammalt. Här är det fler saker än som redovisas som rensats ur.
 

Den 21/1 skulle man se över vilka aktiviteter som sker i köket och om det finns saker som inte hör dit, att rensa bort. Jag förvarar paketinslagningsgrejer i vårt kök, eftersom jag brukar använda vårt stora köksbord när jag "paketar". Jag tog ett röj bland band etc som samlats där och plockade bort det som syns här.
 
 
 Utrensat: 10 + 11 + 11 + 10 + 17
 
/ANNA
 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Wonderings

fundringar, undringar och annat av mej och om många olika saker...

RSS 2.0