10 saker - del 14, long time...

Jahapp! av olika skäl som jag inte ids dra nu så har jag inte uppdaterat här eller gjort vad jag sagt till mej själv att göra. Eller, jag har rensat ut massor och kör fortfarande på att rensa bort minst 10 saker varje dag, jag har bara inte redovisat.
 
Här kommer en radda bilder på sådant som jag rensat ut och fotograferat, jag ligger lite efter med plåtandet så det ligger saker i högar på och vid mitt skrivbord just nu. Jag betar av efter hand och tar hans om allt som ska säljas, slängar, skänkas.
Det är få dagar det blir exakt 10 saker, ofta blir det någon eller några fler så det är myyycket jox å grejs som åker ut.
 
 
Första bilden visar utrensade Kökshanddukar, en del sålda på Tradera, några bortskänkta och några ligger i högen med sådant som ska ut på Tradera. Totalt 21 saker.
 
Bild nummer två, här är det 22 glas, plåt- och plastburkar som ligger i en stor IKEA-påse som rensats bort. Totalt är det 22 burkar som nu fått nya hem via loppis och Traderaförsäljning, någon via Instagram och några har åkt till Myrorna. 
 
 
 
På fjärde bilden ligger 10 påsar med pulversoppa. Jag jobbade för ganska många år sedan på ett ställe där jag hade för mej att det var "smidigt" med såna här. De är inte ens goda å nu var de dessutom jättegamla. 10 saker.
 
Femte bilden visar tre bilder. Jag gjorde mej av med den dumma teförvaringen jag använde innan, slängde totalt 11 pappkartonger för teppåsar i återvinningen och la istället påsarna i den fiiiina plåtburken som syns i bild. 11 saker bortrensade.
 
 
 

På den femte och sista bilden här har jag gjort ett kollage av fyra dagars utrensat. Först är det ett gäng tomtetröjor, en kruka som vi brukar få en hyacint i varje jul, av svärmor och i krukan ligger ett gäng pyntgrejer som man har i blomsterarrangemang. Nästa ruta är lite gamla julkort samt två lådor som har varit förvaring för limprodukter, lådorna tar stor plats å behövs inte.
I rutan till vänster i undre raden syns lite små blandade saker jag plockade ur lådan där vi förvarar ljus, batterier och glödlampor och i rutan till höger ett gäng små söta böcker som jag var klar med. Några böcker lämnade hemmet innan jag hann dokumentera dem, de var fler som rensades bort.
 
Totalt på dessa sju dagar rensades det bort  21 + 22 + 10 + 11 + 11 + 20 + 10 + 12 = 117 saker
 
 
 
/ANNA 
 
 
 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Wonderings

fundringar, undringar och annat av mej och om många olika saker...

RSS 2.0