10 saker - Ur Förrådet

Förrådet har fått en rejääääl uppresning och förändring. Allting togs ut ur det, saker packades upp och om på bättre sätt.
 
Totalt 12 bananlådor fulla med saker åkte ut därifrån + en massa skrymmande grejer som inte stoppades i lådor. En del saker lades dessutom åt sidan för att få följa med på loppisar och bli sålda och en hel del grejer har burits bort till Myrorna i nästa kvarter. 7 tomma bananlådor togs också bort samt 1 par stooora högtalare som stoppades ner i sin originalkartong och såldes på Blocket. 
Ungefär 10 lådor tillhörande teknisk utrustning, köksgrejer eller datorprylar som vi inte längre har kvar veks ihop och kastades i återvinningen och ett par bra lådor hamnade i min hög med "saker som jag använder när jag ska skicka sådant som jag sålt".
 
 
Åtta av de bananlådor som togs ut ur förrådet innehåller saker från den Rollspelsförening som min sambo var med och drev förr. Det är de lådorna som syns i bild. Allt i lådorna har sorterats, skrivits in i en lång lista som alla gamla medlemmar fått del av och det har kollats upp om det är namnade grejer etc. Tre av lådorna har blivit hämtade och fem står kvar i vår hall i väntan på att åka uuuuut härifrån.
 
Det är fortfarande en del att göra i förrådet, där står en omgång balkongmöbler som jag tänker göra mej av med, ett soffbord som vi inte använder just nu och ganska mycket som jag ska dra med och sälja på loppisar i sommar.  så finns där lite tomtar (alla har jag inte på loftet) och andra julsaker , några grejer som ska hem till syrran, blomkrukor osv... Jag tror det kommer att se hyfsat ut där framåt hösten men så länge det finns lopperopperi där får det vara lite kaosigt.
 
Denna gång är det alltså inte 10 stycken utan många hundra saker som rensats bort.
 
 
 
/ANNA med röjrycket 
 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Wonderings

fundringar, undringar och annat av mej och om många olika saker...

RSS 2.0