10 saker - Julkort å Julsaker

Både när jag packade upp våra Julsaker och nu när jag packar ner dem så plockade jag bort en del som vi varken använder eller vill spara. Det jag tog väck när jag plockade fram grejerna hamnade på Butiksloppisen ihop med andra julsaker som Mamma rensade ur, och alltihop sålde fort. Skoj! att någon annan fick nytta av vårat utrensade.
 
 

De saker jag plockat bort nu när jag packar ner julen lägger jag i en låda som jag ställt i förrådet å som jag märkt "Julsaker Loppis".  I den lådan kommer jag att lägga mina, Mammas, syrrans... utrensade jul och adventssaker å så får de bli loppade till senhösten. Snacka om att vara organiserad *smiles* och planera lopperier så långt i förväg...
 
Jag har sparat julkort från ett antal år i en av lådorna med julsaker och nu när den lådan rationaliserades bort kändes det som läge att göra oss av med dessa med. Jag har verkligen uppskattat alla dessa julhälsningar, vackra bilder och fina hempysslade kort men nu är jag färdig med dem så de åker, efter en genomsyn å bortplockandet av metallföremål i brännbartkärlet i soprummet.
 
 
 
/ANNANamn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Wonderings

fundringar, undringar och annat av mej och om många olika saker...

RSS 2.0