Fåglar i Webbshopen...

Inte levande å inte uppstoppade utan på bild.
 
Det är vackra bilder från en fågelbok, tryckt på 50:talet och bilderna är bara precis lite mindre än en A4-sida. Kolla i kategorin "Fågel, Djur och Florabilder" i webbshopen.
 
Det kommer att komma fler fåglar snart och förhoppningsvis även lite blommor och svampar.
 
 
Vilken fågel är förresten din favorit, bland våra vilda svenska? Jag gillar Koltrast å Strandskata å små söta Ärlor. Fast... egentligen gillar jag nog de flesta.
 
 
/ANNA
 
 
 
magda
2016-02-04 @ 07:10:26
URL: http://magdasblogg.blogspot.se/

Koltrasten och ladusvalan!

Svar: Fiiina fåglar. Jag hade tidigare två Koltrastdamer som mer eller mindre bodde på balkongen, flera vintrar i rad men i år dök ingen av dem upp... Det ör himla mysiga fåglar.
ANNAANNA

Zarah
2016-02-28 @ 10:57:57
URL: http://www.zarischka.com

Rödhake, sidensvans och stjärtmes. Och sädesärla och domherre. Och koltrast och grönsångare och en-/talltitor och domherrar och kattugglor... och... ;)
Men mest rödhake. De påminner mig alltid om min mamma, av nån anledning, så då blir jag glad och glad är bra!

Ps. Jag har en hel låda med gamla ark ur något som en gång var böcker och häften med vackra blommor osv. Är det kanske nåt du vill ha i din butik? Fyndade dem på en loppis och sen har de legat här och sett snygga ut i en hög... Du får dem gärna, de ger mig bara dåligt samvete för att jag inte använder dem till något fint, nämligen.

Svar: Åhh... nu ser jag att jag fått en hel bunt kommentarer här :) Z, du har attans god "smak" på fåglar. (smak... äh! du vet vad jag menar ;) )
Å apsilut, jag vill gärna ha gamla ark med fina motiv. Jag måste få tummarna ur typ asap och åka ner till er... det är så mycket annat som kommit emellan å det är ju lite dumt.
ANNAANNA
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Wonderings

fundringar, undringar och annat av mej och om många olika saker...

RSS 2.0