Hon till höger i bild...

Är våran Mamma och hon till vänster hennes yngsta storasyster E. Kortet är taget i en sån där fotoautomat som fanns överallt förr och året borde vara typ ´60 eller 61.
 
 
 
Sååå.... Grattis på Morsdag Mamma, på den riktiga Morsdag alltså.
 
 
 
 
 
/ANNA
 

Traderandet...

Jag har, under hela våren, tyckt att det gått ganska segt att få saker sålda via Tradera. De har implementerat ett nytt system kallat "nya Tradera" och det har varit lite problem med att annonser skapade i nya systemet inte syns i gamla systemet och tvärt om. Huruvida man loggas in i nya eller gamla systemet verkar ha lite med att göra hur adress, konto osv sparats i den dator man loggar in från.
Det har alltså blivit färre bud, färre besökare på varje annons och alltså lägre säljpris om saker öht ens blivit sålda. 
 
Sen är ju vårens första månader inte precis någon höjdpunkt för traderande, allt beror inte bara på Traderas röra...
 

I alla fall, en del grejer har gått iväg under veckan som gått. Jo, för andra kanske det här är mycket saker men! vi är tre stycken, har massor av annonser ute hela tiden och tja... vi har väl blivit vana vid en viss mängd paket skickade så för oss är detta inte så många.
Totalt är det 21 paket, något med så många som 5 saker i och ett par som innehåller två auktionsvinster.
 
Några av de mindre paketen innehåller dock stämplar från min Säljblogg, inte traderade saker.
 
 
 
 
/ANNA

Kort - Krya på dej

Bara för att få använda den fina stämpeln... Jag gjorde detta lilla 11x11 cm:s kort för ett tag sedan, helt utan att ha någon att skicka det till. Det får ligga i min "ifall någon behöver ett kort sådär omedelbums"-hög.
 
 
Sjuksköterskan är en Tilda från Magnolia som jag färglagt med distressrefiller. Kortstommen är vikt av ett ark från Bazzil. Både det röda pappret med vita prickar och det vaniljvita med blåa kommer från min krympande spillbitshög, jag minns inte märke på något av dem.
Bokstäverna är från American Craft, de gröna grenarna gjorda med en punsch från Martha Stewart å den vita samt gula blomman är från Reprint respektive Wild Orchid.
 
Stället kortet står i är en blomsterfakir som jag loppisfyndat.
 
 
/ANNA
 
 

Wonderings

fundringar, undringar och annat av mej och om många olika saker...

RSS 2.0