Västkustsk Friskvård...

Haha, en läskig tungvrickare till ord.
 
Att vistas vid havet, om det så är en het sommardag och gassande i solstolen eller att sitta på en klippa och se solen gå ner, kanske en promenad över stranden när stormarna kommer in på hösten eller när isen knastrar under fötterna på vintern, det spelar inte så väldigt stor roll egentligen, bara det är haaaaav.
 
 
 
 
 /ANNA
 

Lite badande...

blev det idag och det var faktiskt inte ett dugg kallt. Jag hade inte tänkt bada alls, bara vistas på stranden å det var inget strålande strandväder alls. Lilla Strut höll inte riktigt med, hon tycker ju alltid att det är bad och strandväder, oavsett hur det är.
 
 
Jag lät både skor och en bit av byxbenen bli blöta för att hon skulle få vara i och skutta i vågorna. Det var så mycket vassa snäckor på botten å annat jox som blåst in så jag ville inte ta av skorna och riskera att inte kunna hålla henne om hon skuttade "utfall" och drog iväg mot spännande saker. Både skor och byxor är rätt lätta att torka så vad gör det om de blev blöta liksom.
 
Struvan grävde en massa djupa gropar med. Hon grävde fort fort med sina båda framtassar men hur mycket hon än tog i så var haven där och fyllde i groparna snabbare än hon han göra dem.
 
Man kan se på hennes lilla krokiga uppåtgående svans att hon har skoj och gillar det hon gör... Knashund!
 
 
 
/ANNA med de blöta skorna

10 saker - Kokboksskåpet

Härom dagen, medan regnet öste ner, tog jag tag i och rensade bort en ganska stor hög med kokböcker som inte används här hemma. Alla de som används fick nu bättre plats och skåpet blev med överblickbart.
 
 
En bok skickade jag vidare till en kompis som jag tror kan ha stor nytta av just den boken, resten har eller kommer att säljas för en billig peng på loppisar i sommar.
 
De flesta finns kvar så om någon som läser här känner att de vill köpa någon av böckerna BILLIGT är det bara att hojta till.
 
 
 
/ANNA
 

Wonderings

fundringar, undringar och annat av mej och om många olika saker...

RSS 2.0