10 saker - Ur garderoben

Min sambo säger rätt ofta till mej "släng det där plagget", "den där tröjan är alldeles trasig, kasta den" osv. Men meeeen meeeen.... Det finns ett par dilemman för mej, i det där med att kasta eller på annat vis göra mej av med kläder.
Jag är väldigt precis i vad jag sätter på mej, vilka kläder jag gillar och vill ha. Därför är det rätt svårt för mej att ens hitta något "vettigt". Kläderna ska vara sköna, ha rätt passform och form, det ska vara snygga i modellen och de ska vara SVARTA.
 
 
I alla fall, jag är ju faktiskt inte sämre än att jag inser att fast kläderna är väldigt sköna så bör jag nog inte visa mej ute bland folk i dem. Allt jag gjorde mej av med (tre riktigt stora plastkassar) var tunnslitet, håligt, urtvättat och noppigt å jag borde inte sakna plaggen...
 
Jag räknade inte utan tjorvade kvickt ner allt i påsar så jag inte skulle få för mej att göra en andra koll å behålla något.
 
Det börjar eka rätt ordentligt i min garderob nu, inte sådär "jag har inget att ta pååååå meeeej" utan där är glest.Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Wonderings

fundringar, undringar och annat av mej och om många olika saker...

RSS 2.0