Nej, jag har inte...

rymt till skogs, blivit bortrövad av småfolk eller försvunnit från jordens yta. Jag har bara varit lite upptagen och prioriterat vissa saker framför andra och låtit bloggen stå tillbaka lite.
 
 
Jag gick ju starta eget-kurs i våras, jobbade på min affärsplan över sommaren, fick den godkänd av AFs granskare, gick vidare med att skicka in registrering av företag till Skatteverket och att få det godkänt. I går, onsdag skrev jag på papper hos Arbetsförmedlingen så nu är det klart att jag får starta eget-bidrag också.
 
Än så länge kan jag berätta såhär... det är en webbshop + att jag kommer att ha pop up-butik vid exempelvis jul. Iom att Arbetsförmedlingen är inblandad (då jag ansökt om starta eget-bidrag) så har jag inte kunnat tjuvstarta och göra en massa saker i förväg så nu blir det rivstart.
 
 
 
/ANNA
 
 
 

Sommar igen...

efter den där pausen som sommaren tog under sista halvan av juli är den nu tillbaka med full fart och efterlängtad sol och värme. I alla fall är det så här i Halmstad.
 
Jag lyckades ha för lite solsmörja på mej härom dagen och fick "lätt" röda överarmar, ansikte och fram på bröstet. Kanske borde jag haft bättre koll, men jag var ju inte på stranden utan jag satt på Söderpirens uteservering dvs typ flera centimeter från sanden...
 
 
Struvan är glad och nöjd, hon vill bada och skutta i vattnet mest hela tiden.
 
 
 
 
/ANNA

Vänner med överflöd...

Mina kompisar K och B har hus å trädgård med bärbuskar och fruktträd. I år har de mycket röda vinbär. Jag och den däringa knashunden som jag hänger med på dagarna snurrade ut och fick med oss ett par liter bär hem.
 
 
Väl hemma så bara rensade jag bären och mätte upp i literförpackningar  stoppade i frysen. Jag kan koka gelé eller saft precis vilken kväll som helst när vädret är svalare, nu ligger bären bra i frysen å väntar.
 
 
 
 
/ANNA
 
 
 

Wonderings

fundringar, undringar och annat av mej och om många olika saker...

RSS 2.0