Att inte göra det lätt för sig...

Jag tänkte försöka ta några porträttbilder av lillebrors Tokhund. Det är ju liksom läge att passa på när ljuset är bra.
 
 
Att plocka fram hennes absoluta favoritgodis och ha som "morot" och locka med well.... inte så bra. Lilla hundskrället kan liksom iiiiiinte vara stilla om hon känner lukten av sagda godsaker, det går bara inte.
 
 
 
/ANNA
 

Sååå....

 Nu är Starta Eget-kursen slut, klar och färdig, eller rättare sagt, vi slutade kursen i fredags så idag är första vardagen efter.
 
 
 
 
 
Det känns lite som på bilden fast samtidigt så har jag en bra struktur på det hela, jag vet både hur och vart jag ska, i alla fall har jag en skiss över det inne i min skalle och en bra lista på vad som inte får glömmas och vad som ska göras först samt senare etc.
Virrvarret är nog egentligen bara första intrycket jag får när jag tittar in i min egen skalle *smiles* det här ska nog gå bra, tror jag å himla bra hoppas jag.
 
Dagens första mission är att gå och anmäla på AF att jag är klar nu. Precis som om de, handläggarna alltså, inte skulle veta det om de kollade i mina papper. Men men... regler, bara att följa om jag vill "vara med"...
 
 
 
/ANNA
 
 

Köpstopp - Dag 101 - 110

Den här rapporten borde skrivits för flera dagar sedan meeeen... I alla fall, perioden 11-20/4 gick bra matmässigt. Vi äter fortfarande mest ur skåpen även om jag känner att det kompletteras lite mer i själva maträtterna nu, eftersom en del grejer använts upp.
Det har fortfarande inte inhandlats någon ny Micro men det har funkat bra ändå, någon dag fick jag improvisera och byta mat mellan två dagar eftersom jag glömt att ta upp något ur frysen.
Vi hade nästan helt ätit ur var det gäller matlådor och mina lunchsoppor tog helt slut under perioden. Jag gjorde därför flera storkok. Det blev en stor laddning blomkålssoppa och jag gjorde stora ugnsformar med en kycklingrätt som är min sambos Mammas paradrätt. Den ena formen var givetvis i en vegetarisk variant, till mej.
Jag hade med mej mat till kursen alla dagar utom en. Hela gruppen var iväg på well... mingel,  minimässa och seminarium en dag och då åt vi på stan.
Totalt har jag handlat mat och hushållsgrejer, bla. Kolsyra till Soda Streamern, totalt landar det på 496 kronor.
 
På mässan var det en utlottning av olika "bra å ha"-saker för nyföretagare och jag hade turen med mej och vann ett helt års Bokförings- och Faktureringssystem hos en av de stora braiga aktörerna på marknaden. En kostsam sak mindre att betala under det första året.
 
Köpstoppandet har gått bra, jag har inte handlat något jag inte fick. Jag har löst in ett presentkort på Akademibokhandeln och fick en senaste boken i en serie jag läser (Släkten) samt en ny linjal som har synliga siffror och inte är avbruten. Linjalen var inget jag tänkt skaffa men då det var 15kr kvar på presentkortet och den kostade exakt den summan så passade jag på.
Utrensandet har inte gått jätteframåt, jag har traderat en del, dock inte fått sålt så mycket,  men i övrigt har det inte blivit så utrensat. Jag har helt enkelt prioriterat annat de här dagarna.
 
Som Icamedlem får man ibland riktigt bra erbjudanden och i samband med deras hälsoveckor, som precis varit fick jag en frivecka på Actic. Eftersom det ingick upp till ett pass/dag och jag länge varit nyfiken på att hitta något som jag kan vara med på och trivas med, kanske ett yogapass, pilates etc.  passade jag på att testa. Jag fick ihop fyra pass, två med yoga och två pilatespass. Totalt var det tre ledare (en som hade två pass, och två som hade varsitt, varav en som jag kände till sen tidigare) och mycket olika upplevelser, alla angenäma.
 
Jag kommer att fortsätta med matkoll och urätande i maj med men har inte bestämt hur jag ska göra med köpstoppet. Jag skulle vilja komplettera de kläder jag använder när jag gårågårågår långt och snabbt. Jag har behov av några plagg till det även om det inte är superakut. Lite beroende på hur vädret blir under maj kan jag behöva ett par vår/sommarskor (som inte är "gympadojjor") med.
 
 
 
/ANNA
 
 
 
 

Wonderings

fundringar, undringar och annat av mej och om många olika saker...

RSS 2.0