10 Saker - Ur Handdukshyllorna...

I linneskåpet var det en himla oreda så jag rev ut alla handdukar, kollade igenom vad som skulle sparas och vikas, vad som skulle bort och vart det skulle.
 
 
Dessa nio har fläckar, är väldigt slitna och sneda, har massor av lösa trådar etc och får nu flytta härifrån. Mina 10 saker, den här veckan, kompletteras med en vinterjacka som lämnas bort så att någon annan får användning för den.
 
Innan jul röjer jag nog runt bland lakanen.
 
 
 
/ANNA

Kvar på Skrivbordet...

låg ett ensamt målat motiv med en Tilda från Magnolia.  Jag rotade fram en annan prickig spillbit och gjorde detta kort. Jag tror att det prickiga pappret är från My Minds Eye, med det kan vara av något annat märke med...
 
 
 
 
/ANNA
 
 
 

Tejp å tejp å vika å tejpa..

Jupp, det är fortfarande öppet i Tradera-Tomtens verkstad eller "fortfarande", nu ökar vi och lägger in en hööööögre växel och lägger ut massor av saker. Det är kläder, julpynt, inredningsgrejer och en massa annat.
 
Här är paketen jag postat onsdag, torsdag och fredag denna vecka. Nu under helgen är det väldigt många annonser som går ut, på måndag är vi iväg så på tisdag kommer jag nog att sitta å veva paket och skriva adresser massor. Jag hoppas jag har nissehjälp av lillasyster då...
 
 
 
 
 
Jag har lämnat en påse med grejer till Myrorna och ett par stooora påsar till Kyrkan å deras nattverksamtet samt till deras julklappsinsamling också.
 
/ANNA
 
 
 

Wonderings

fundringar, undringar och annat av mej och om många olika saker...

RSS 2.0