Ljusgrön Smoothie m Avokado

Utan några som helst krusiduller, jag har inget tillsatt socker eller något sådant... 
 
Det blev ca 5 dl av detta recept, fast det beror ju dels på hur stora frukter/grönsaker man använder och dels hur mycket man mixar å hur fluffigt det då blir.
 
 
 
1 Äpple, rött sött eller syrligt.
1 Avokado
1 Banan
1 Apelsin, ta en söt.
1 Morot
1,5 dl vatten
 
Dela allt i liten mindre bitar.
Lägg alla bitarna i en Blender
Häll vattnet över frukt och grönsaksbitarna.
Kör Blendern tills allt verkar ha mosats.
Smaka av, tycker du det behövs lite sötma, tillsätt då det.
Kör maskinen någon minut till så får du en fluffigare Smoothie.
 
 
/ANNA
 

Film - Rush

Detta är en film som tar en tillbaka til 70:talets Formel 1 miljö. Ja, filmen handlar och räserbilar och de kör fortfortfort å pratar lite fackspråk, men det gör liksom ingenting om man inte kan något om eller är intresserad av bilar å sånt, filmen är tokbra ändå.
 
 
 
 
Niki Lauda, honom känner många till, även om de i övrigt inte vet någonting om bilsport. Det var han som körde av racerbanan Nurnberg Ring, i en kurva och nästan brann upp. Detta är filmen om hans liv, under de år han var aktiv och körde först Formel 3 (en lägre division) och sedan Formel 1.
Det är killen till höger på filmaffischen som spelar Niki å han är verkligen heeeelt suverän i rollen. Ett extra stort + att de valt en skådespelare som är väldigt lik den verkliga Niki. "Thor" till vänster i bild spelar Nikis störste konkurrent och även han är riiiiktig väl typecastad. 
 
Under hela arbetet med denna film agerade Niki:s (den verkliga Niki alltså) fru rådgivare åt filmproduktionen så att allt skulle bli så autentiskt som möjligt. Det är till och med den verkliga banorna som de körde på som allt spelas in. Jag trooor dessutom att en del klipp är riktiga gamla, men jag är inte helt säker.
 
Se filmen, det är ingen fånig sportfilm (då hade JAG ju knappast rekommenderat den) utan jäääkligt bra.
 
 
/
ANNA
 

Ett litet kit...

som jag tänk ska bli ett kort...
 
 
Resultatet kommer när jag totat ihop något av det.
 
 
/ANNA
 
 

Wonderings

fundringar, undringar och annat av mej och om många olika saker...

RSS 2.0