Jo, den där Äppelplockaren..

Jag fick ju en av min Mamma å hon sydde dit en ny fin grön påse istället för den trasiga som satt i.  Jag har provat den å vet nu att den fungerar superbra till Päron. Om den funkar på äppelträd, det vet jag inte ännu, men principen är rätt lik den som man använder på päronträd.
 
 
 
Päronen fanns på ett träd som står precis nere på allmäningen vid Surfarnas Café, Söderpiren dvs nere i småbåtshamnen precis där Västra Stranden (hundstrandsdelen) börjar. Någon annan hade hunnit före och plockat alla i vanlig nåhöjd, så det var en himla tur att jag hade med äppelplockaren, annars hade jag inte fått några päron.
 
 
/ANNA
 
ps. Baljan, jag är hiiimla nöjd med den och den större samt mindre likadana. Jag hittade dem på Gekå´s i Ullared för en myyycket liten peng.
 
 

Tips - Barnloppis

Njepp, man kan varken köpa eller sälja barn men man ka nköpa och sälja saker till och för barn. Tjejerna bakom det här projektet är verkliga eldsjälar och ev överskott + sådant som folk skänker på plats hamnar på ställen där det behövs. Tidigare har de stött blandannat ett polskt barnhem
 
 
 
Det brukar vara fullt av säljare och de brukar ha bord dignande med fina saker till attans så bra pris.
 
 
/ANNA

Life is...

  


/ANNA

Wonderings

fundringar, undringar och annat av mej och om många olika saker...

RSS 2.0