ÄdelostTortellini - Snabb Variant

Gör du den på färsk pasta tar det 15 minuter från det att pastavattnet kokar till middagen står på bordet.
 
 
 
1 pkt Tortellini, helst färsk, med ost eller spenat 
2,5 dl grädde eller mjölk
1 trekant Kvibille gräddädelost, det brukar räcka med 2/3 av den.
1 stor klick smör
Mjöl alt maizenaredning
S&P
 
Koka pastan efter anvisningar på paketet, häll av ock lägg tillbaka pastan i grytan.
Smält smöret i en gryta.
I med mjöl och lite av grädden, rör runt och låt det inte bränna.
Spä på tills all grädden är ihälld.
Värm alltihop tills de första kokbubblorna dyker upp.
Ta grytan från plattan och bryt i ädelosten, tycker du det blir för mycket ta inte allt.
Smaka av med salt och ordentligt med peppar.
Blanda ner såsen i tortellinigrytan, rör om ordentligt men försiktigt så at inte pastan går sönder.
Vrid ett par rejäla tag på svartpepparkvarnen över ytan och servera.
 
Den som äter kött kanske vill ha bacon till men det behövs inget mer än en schysst sallad.
 
 
/ANNA
 
 

Förra veckans postande

reslterade i två högar, 8 paket totalt. Inte så många... Denna veckan är det inga Traderaauktioner alls som går ut men i slutet på nästa, då är det rätt många som avslutas.
 
 
 
 
 
/ANNA
 

Jag försöker lära mej...

hur Instagram funkar.
 
Hittills har jag listat ut hur man skapar ett konto och gjort så. Jag har också kommit på hur man söker på användarnamn och såna där taggar. Jag har lyckats lägga till ett gäng personer/konton att följa också å jag har kommit på hur man kommenterar.
Nästa steg är att få koll å hur man postar små inlägg å bilder samt hur man får till så at det blir "taggar". Å sen kanske någon gång när jag fattat hur alltihop händer ihop så bör jag ju kunna få in Instagramgrejset som inlägg här ibland med... Well.. en sak i taget...
 
Jo, mitt användarnamn där, ifall någon skulle vilja se vad jag hittar på där... WonderingsANNA
 
 
/ANNA
 

Wonderings

fundringar, undringar och annat av mej och om många olika saker...

RSS 2.0