Ett helt Jävla år.

Har gått... hjärnan vill fortfarande inte fatta det helt och det händer fortfarande inte dagligen, men flera gånger i veckan att jag får för mej att "Det ska jag prata med Pappa om, fråga honom, berätta..." Ibland hinner jag så långt som till att börja bläddra i mobilens telefonbok... Helvetes jävla... Jo, ibland får man svära, ibland behövs det.
 
 
 
 
Tillsammans med stora lillebror A och lilla lillasyster M samt hennes mamma B ska jag besöka minneslunden idag, jag har faktist inte varit där en enda gång.
 
 
 /ANNA
 
 

Jag gjorde ett Test...

Inspirerad av en diskussion på ett nätforum där jag är medlem. Testet sa att jag var "smart",  smartare än jag trodde... Men njäe...
 
 
 
I min bok är det viktigare att vara snäll och att försöka handla klokt... Såna där test är ju inte på riktigt riktigt, att SE människor och vara här och nu och att vilja lära sig saker hela tiden är mycket vettigare saker att ägna sig åt enligt mej.
 
 
 
/ANNA
 
 
 
 

En bit i taget...

så ska nog min Blå dam bli färdigt en dag... fast jag erkänner, jag är otålig och det hade gärna fått vara NU, idag-medelbums...
 
Well well, jag var ute i garaget en vända i fredags, givetvis med kompisen K och jag fick med mej helteckningsmattan/golvklädseln hem. Att säga att den mattan luktade äckelpäckel och gammalt surt otvättat å nästa lite mull också, tja... så var det. Igår, när det var lagom soligt och ganska så blåsigt körde jag (med "Världens bästa..." s svarta Volvo) ut till hans föräldrar för att låna högtryckstvätt samt plats att vara på och tvätta.
 
 
Pappa E skulle bara visa hur man använder just hans tvätt för "den är lite speciell"... Det slutade med att han blötte ner mattbitarna (det är två delar) och jag öste på såpa på dem. Vi tog därefter varsin borste och gruttade å skrubbade ordentligt på mattan så att det löddrade massor. Sen sköljde E mattbitarna massor massor med högtryckstvätten medan jag stod brevid och kommenterade hur mycket läskigt brunt äckel som rann ur.
 
 
Mattbitarna hänger nu på tork och får göra så i ett par dagar, "Världens bästa..."s Mamma åtog sig att vända på mattan vid behov samt att ta in bitarna om det börjar tokregna. Jag luktade ordentligt på mattan innan jag åkte därifrån och de luktar rent och fräscht och härlig såpa, myyyycket trevligare än den tidigare "odören".
 
 
Jag fick både god mat och fika med hembakade bullar medan jag var där. Jag tycker lite synd om alla som inte kommer överens med sina svärsisar, mina är toppen.
 
 
 
/ANNA
 
 
 

Wonderings

fundringar, undringar och annat av mej och om många olika saker...

RSS 2.0