10 saker - Mest ur Kylen

Samtidigt som jag gör ny sylt och annat i den stilen kollar jag över vad som blivit stående och "förändrats" (ser läskigt ut, blivit luddigt etc) bland de glasburkar som står i kylen. Det var läääängesen jag gjorde det sist så 9 burkar inkl. lock, tömdes på sitt innehåll (mest slattar), diskas och väntar på nytt. Jag slänger alltså inte burkarna bara innehållet å det räknas visst...
 
 
Den stor fina temuggen längst till höger i bild fick jag i present för ett gäng år sedan, den är alldeles för tung att använda så den har bara blivit stående, nu lägger jag den i högen med saker som får följa med på loppis om ett par veckor (mer om detta senare) och då får den förhoppningsvis ett nytt hem.
 
 
 
/ANNA
 
ps. Jag har inte visat några "10 saker" på två veckor, snurr-Anna har slarvat bort bilderna på de sakerna men rensat det har jag gjort.

Hittills denna veckan...

har jag bara skickat 5 paket med posten... totalt 6stycken Traderavinster. Det är nog sommaren som gör att Tradera är mindre välbesökt, det var samma sak förra året vill jag minnas. Jag tror att det blir ett uppehåll med auktioner i juli, iallfall om det blir varmt och soligt, blir det regn och inomhusväder är det ju en annan sak...
 
 
 
 
/ANNA
 

Rise and Shine...

Inte hårdrocksbandet från Stockholm (även om de är attans så bra) utan "upp å hoppa"... såhär såg det ut i en väderprognos jag läste på nätet i går kväll. Jag hoooooppas att den där tokvärmen de skriver om verkligen dyker upp här nu i månadsskiftet. Det som visas här på bilden är tydligen bara början.
 
 
 
Foto = Jag fotograferade av en sida på Aftonbladet.se
 
 
/ANNA, the Soldyrkare

Wonderings

fundringar, undringar och annat av mej och om många olika saker...

RSS 2.0