Björnbärsdax...

jag har plockat en sisådär 4 kilo/ca 5 liter bär än så länge och på "mina ställen" är det väldigt mycket mörkröda bär som inte hunnit mogna... så jo, jag ska nog ge mej ut någon vända till.
 
 
 
Jag kokar sylt på mina björnbär (fast än så länge har jag bara vägt upp dem och stoppat i påsar i frysen) och det blir en variant som inte är jättesöt och som innehåller mer eller mindre hela bär. Tillsammans med en god lagrad ost är sylten supergod på en lite rejälare/mörkare smörgås. 
 
 
/ANNA
 
 
 

Jag mötte en Prinsessa...

härom dagen, vad hon var Prinsessa "över" var dock lite oklart. Kronan hade hon tillverkat själv, på förskolan. Regalier i övrigt var det lite si och så med, ett sommaräpple från Mormor och Morfars trädgård funkade lika fint som ett i guld med tjusiga stenar på, bättre till å med tror jag, detta gick ju att äta.
 
 
 
 
 
 
Vi klev runt i hööööögt gräs bakom stallet och letade efter hunden Sigge, provsatt den svarta Volvon och hittade en sprayflaska med vatten som vi sen smög på storebrorsorna och deras kompisar med å så åt vi mat som Prinsessan C:s Mamma lagat och det var så gott och vi åt så mycket att ingen av oss ville ha någon efterrätt.
 
/ANNA
 

10 saker - Tema Tillbakalämnat

Förra veckans 10 saker.
 
Från vänster till höger i bild syns en glasburk med rött lock som vi fått lingonsylt i av min Mamma, en liten vit blomkruka vi brukar få ett arrangemang i varje jul, från "Världens bästa...":s Mamma (jag brukar lämna tillbaka krukan varje år så vi kan få nytt inför julen), en gul spann, innehållet hamnade hos min Mamma men spannen tillhör "Världens bästa...":s Mamma. I mitten längst fram syns två glassformar i plast som jag köpt till Mamma å till höger ligger Mammas illrosa shoppingpåse.
 
 
Utöver dessa saker var det en del grejer som gick ut på Tradera så fast det inte syns tio saker i bild så är det fler än så som åkt härifrån.
 
 
/ANNA

Wonderings

fundringar, undringar och annat av mej och om många olika saker...

RSS 2.0