Lättroad?

jo, kanske är jag det, sålänge jag slipper spoooat, fåniga kommedier och löjliga sitcoms så... Det brukar inte bli särskilt mycket TV-tittande för min del men nu har jag av någon anledning plöjt hela 5 Tv-serier via datorn. Kort vad det är jag ser...  
 
 
American Pickers = 2 killar, äger antik/kuriosabutik(er) och åker runt och samlar in saker att sälja. Ibland har de namn/adress till person som har massor att rensa ut, ibland åker de runt på måfå ute på landsbygden och kollar efter gamla grejer som folk har ståendes ute på tomten. Ibland har de med experter och värderare av särskilda föremål.
 
 
Storage Wars = En grupp personer fightas om att ropa in auktioner. Det de köper är förråd som folk slutat betala för och som därför beslagtagits av den som hyr ut förråden. I förråden, som de inte får rota i innan, endast kolla på stående utanför kan det finnas väldigt mycket olika saker, skräp, uttjänta möbler, värdefulla samlingar och antikviteter är några av de saker som fyndas. Det är samma grupp av huvuddeltagare + lite annat folk varje gång. Storage Wars finns i tre olika varianter, originalet samt SW Texas och New York. 
 
 
Auktion Hunters = Man får följa grabbarna på bilden när de åker runt i USA och köper upp likadana förråd som de har i SW, här är det dock endast två personer som har huvudrollen, alla andra deltagare inkl. auktionsutropare skiftar. 
 
Någon som tror att jag laddar inför loppissäsongen? *smiles* Giiiiivetvis. Fast det är väldigt annorlunda saker de där amerikanerna hittar/letar efter jäntemot hur det är här. Men så har ju vi i "gamla världen" ett lite annorlunda historieperspektiv än jänkarna. De tycker att en sak är uuuuuurgammal om den är uppåt 80-100 år och att det är helt otroligt att hitta så gamla saker, well... 
 
Jag ska snart ge mej på serien Baggage Battles med... där är det är auktioner av olika sorters bagage etc som skickats med flyg, båt osv och som aldrig hämtats ut.  
 
 
/ANNA
 
ps. Jag glömde ju... det är inte fem utan sex serier har sett *smiles*. Jag har ju missat att få med Storage Hunters och konceptet där är det samma som i Storage Wars, bara andra personer.
 

Jag har lekt Vädergud...

fast de är inte så spännande som det låter ;). Jag har ju bara stängt av snöeffekten här i bloggen. Jag tycker det är slutsnöat för säsongen men i december är flingorna nog tillbaka igen.
 
 
 
/ANNA

Hej Hå Hej hå...

Det är måndag idag, å har varit så heeela dagen, right?
 
Alltså, det är inte så att jag struntar i att blogga mellan varven (förutom "10 saker"-inläggen) utan det bara blir så, jag gör annat, yrar rundor, hittepåar saker och tjaaaa... grejar helt enkelt. Iallafall, allt är väl, jag har varit duktig och lämnat in deklarationen, firat "Världens bästa"...s födelsedag å lite sånt där skojsigt. Brottats med ett stooooort tvättberg har jag också gjort, mindre skoj, fast himla skönt när det väl är gjort.
 
Å så har jag postat massor av paket och brev, här är "bildbevis" på förra veckans ivägskickat. 
 
I måndags gick två Traderaauktioner, ett paket med fyra saker sålda i min säljblogg samt ett brev iväg härifrån.
 
 
I tisdags var det hela 14 Traderaauktioner som postades. Ett par av paketen innehåller två eler flera auktioner som samfraktas.
 
 
På onsdagen skickade jag inget men i torsdags var det sex paket innehållandes traderutter som åkte med posten till sina nya ägare.
 
 
 
 
/ANNA
 
 

Wonderings

fundringar, undringar och annat av mej och om många olika saker...

RSS 2.0