Att bli så glad för "så lite"...

Jippi! det blir en fjärde säsong av Downton Abbey. Jag läste det här, på SVT:s hemsida och det känns hyyyyfsat trovärdigt när det står där.
 
Bild: the Guardian.co.uk, ITV/PA
 
 
Ja, en TV-serie är ju egentligen rätt trivialt och världsligt men det är så sällan jag hittar något som jag gillar att titta på. DA är både snyyyyygt och har trovärdiga karaktärer och en bra story. Tyvärr verkar det som att ett par av huvudkaraktärerna kommer att försvinna, efter vad jag lyckats googla mej till så ska skådisarna bakom göra annat. Jag skriver inte ut här vilka för det kanske räknads som att "förstöra för andra", inte favoriten dame Maggie Smith iallafall *smiles*...
 
/ANNA
 
ps. Det är ju halva säsong 3 + julavspecialen kvar dessutom. Det ger 4 svsnitt + två timmars special, niiiiice.
 

Tävla om finfina Pepparkakor

i en suuuuperfin burk. Det är Julbloggen Min Vita Jul som har två burkar att tävla ut, en rosa och en blå. Jag tycker att båda burkarna är lika fina så jag vet inte vilken av dem jag helst skulle vilja vinna. Om du också vill vara med och tävla, klicka här.
Passa på att gå in på Arbrå Ångbageris hemsida och gör snälltestet också... Jag är tydligen väldans snäll och behöver bara 16 pepparkakor... Hmm.. hoppas de är ganska lagom stora då.
 
 
 
/ANNA
 
 
 

Långa damer på kalas...

 eller är de möjligen på Vernissage... Iallafall, de är ca 2.5 meter höga och står grupperade som om de "minglade" runt i ett rum hemma hos konstnären Susanne Demåne. Hon gör dessa damer med bla. motorsåg. Jag tycker att de är sådär överjordiska på något vis, de är både vackra och läskiga på samma gång... och de är så väldigt uttrycksfulla och personliga, trots att de "saknar" ansikten har de ett sådant unikt kroppsspråk var och en av dem.
 
 
 
 
 
 
 
 
/ANNA
 

Wonderings

fundringar, undringar och annat av mej och om många olika saker...

RSS 2.0