Squashen har flyttat...

ja, det blev nästan lite akut för den blev så fort så stor. Titta noga i mitten så ser ni alla knopparna med. Nu bor den på en kolonilott vid havet ihop med massa andra grönsaker och jag tror att den trivs finfint där ute.

/ANNA

Slash

Hans biografi alltså. Visste ni att han är född i England, att både hans Mamma och Mormor hette Ola och kan ni historien kring hans stormhatt? Eller att han var väldigt bra på både BMX-cyklande och reptilsnattande när han växte upp. Det står massor av saker om gitarrer, knark och Guns ´n Roses i boken med och tjaa... den är faktist helt klart läsvärd./ANNA


Måååånga böcker...

Jag har alltid varit lite skeptisk mot Wheel of Times-böckerna, de saknar några av de för mej mest elimentära inslagen för att vara riktigt bra fantasy meeen... jag kunde ju alltid prova. Jag fick de tre första böckerna i kartonageupplaga av Christian och provade... Förra veckan köpte jag den lilla högen på bilden i den lokala Emmausbutiken å i fredags hittade jag den stooora högen på Myrorna. Dumt nog saknar jag 2 böcker i raddan men det är inga av de allra äldsta så jag ska nog hitta dem också.

Ja, som ni ser har jag ju att göra ett litet tag... ett par veckor iallafall.
/ANNA


Wonderings

fundringar, undringar och annat av mej och om många olika saker...

RSS 2.0