Fötter lika mjuka som...

på en bäbis... Njäe, jag har aldrig mött en bäbis med fötter som mina. Andra må hylla Babyfoot men för mej gav det ett rätt klent resultat.
 
 
Efter vad jag hört ska det finnas liknande produkter av andra märken på marknaden och om jag springer på någon av dem kanske jag ger den metoden en chans men någon mer Babyfoot vet jag inte om det blir.
 
                
                                                               /ANNA (som inte är någon mjukfoting, ännu...)
 
 

Bild till Studentplakatet fixat!

Visserligen är det en sisådär 20 år tills det är dax för denna unga dam att ta studenten (om vi har kvar det systemet alltså) men det är bra att vara ute i god tid.
Tyvärr syns inte min syster K i bild också, hon stod precis jämte mej när jag fotograferade och hon gjorde precis samma miner som lilla C.
 
 
 
Busfröet är vanligtvis världens ljuvligaste filur men har man två tonåriga bröder å är själv sladdis lär man sig massor av knäppiga saker, så är det bara.
 
 
/ANNA
 
 
 

Spoiling myself...

 litegrann iallafall å jag behöver det. Mjuk, mjuk mjuk och otörstig vill kroppen vara. Bodyshops Bodybutter är så himla sköna och doftar så gott. Varianterna på bilden är några av favoriterna. Den lilla burken är Carrotcream för ansiktet, en creme som jag använt mellan varven under ganska många år.
 
 
 
                                                                      /ANNA
 

Wonderings

fundringar, undringar och annat av mej och om många olika saker...

RSS 2.0