Å däääär var jag i mål...


kort nummer 31 är ett julkort i gröna och bruna nyanser.

Det här med att göra 31 kort på 31 dagar var inte så betungande som det kan verka. Jag sitter i min pysselvrå nästan varje kväll och grejar jag inte med datorn så skapar jag. Jag är ganska så pang på när jag pysslar med papper, att sitta i flera dagar och dutta med ett och samma alster är inte min grej så det kan gå rätt fort för mej att göra kort när jag väl har färdigmålade stämpelmotiv och en hög papper att plocka ur. Under januari nu har jag inte gjort kort varje dag, någon dag har jag suttit många timmar och målat uppstämplade motiv med distressrefiller och någon dag har jag gjort 2-3 kort på raken. Jag har än så länge visat nästan hälften av korten, resten ska fotograferas å sen kommer de upp här lite pö om pö.

Under de nätmsta dagarna har jag ett annat litet pyssligt projekt framför mej. Jag har tagit alla mina figurstämplar (mest Magnolior och HÄnglar avsedda för färgläggning) som jag inte använt på länge och stämplat upp på akvarellpapper. Dessa motiv ska jag nu alltså måla med distresser och sedan använda när jag gör kort. Jag tycker nämligen det är synd när stämplarna får ligga lite bortglömda och oanvända. Dessutom, ju fler olika motiv desto fler varianter på kort å det är ju skoj.
När jag målat färgigt alla de där uppstämplade motiven har jag ytterligare 2 pappersprojekt att göra... *smiles* roooligt.


                                                /ANNA

Ljusaste ljusa rosa och blått

En lite äldre Magnoliastämpel med både Tilda och Edwin, som jag tycker är himla användbar. Etiketten är också en Magnoliastämpel. Mönstrat papper från MakingMemories och lite blandade dekorationer. Antingen är detta ett julkort, eller ett gratiskort under vintern eller ett... tja, beroende på vad och om man väljer att skriva på etiketten.


/ANNA


Finn Fem Fel...

eller ett *smiles* om det nu finns några fel på bilden altså, de tycks allihop ligga rätt bra. Å sådär är det ju, man behöver inte vara ett dugg lika för att trivas jäkligt bra ihop.
Bild från Cute Daily

 
/ANNA
Wonderings

fundringar, undringar och annat av mej och om många olika saker...

RSS 2.0