Let the Sun shine...

I neeeed it... för hur sjuttsignen ska jag annars bli pigg snart å fort å helt nu...  Need förresten, jag kan apsilut needa filuren på bilden med, apsilut alltså.
/ANNA


Vintrig Edwin i lite udda julfärger

För mintgrönt är kanske inte den allra vanligaste färgen på ett julkort... 

Jag har färglagt Edwin med distressrefiller och på snöflingorna har jag duttat dit lite lite snö från en snöpenna, så blir det lite 3D effekt på motivet. Staketet är delar av en die från Quickutz/Lifetime, snöflingan och de spretiga grenarna stansar från Martha Stewart.
Hjärtat från PrimaMarketing och blommor av okänt märke inhandlade på MiMas. Det mönstrade pappret med snöflingor är från ett 6" album av märket WebstersPages och det med bären på ett gammalt julpapper från BasicGrey. Alla enfärgade papper är från Bazzil. 
/ANNA


Juligt i rött och vitt

Samma samma fast olika. Både motivstämplarna är Tildor från Magnolia färglagda med distressrefiller. Textstämpeln på kortn är från Inkido. Mönstrat papper med skrift är från Inkido och rutigt från Magnolia. Blommor etc är en blandning av scrapdekorationer, utstansat och delar av ljusmanchetter å så petade jag dit såna där små flugsvampar som man har i ljusstakarna till jul, jag tyckte de passade in. 

De där flugsvamparna förresten, de är kul i många olika dekorations och inredningssammanhang och det måste ju inte vara bara till jul.

Det syns inte jättebra på bilderna men jag har monterat stämpelmotiven på distanstejp och sedan tagit dubbel distanstejp till de runda sigillen, för att gå lite olika högd och mer "liv" i korten. Alla enfärgade papper är från Bazzil.


 

 
/ANNA


Wonderings

fundringar, undringar och annat av mej och om många olika saker...

RSS 2.0