Jo....


angående snöandet i min blogg... det har börjat smyyyyga fram lite vår här men än är det illande blåsigt och kallt och jag tror, att om jag plockar bort bloggsnön nu så kommer det definivt att börja utomhus här. Så... jag väntar lite.


                                                        /ANNA

Hej Hallå...


Nu har det  blivit lite mycket bildkavalkad över bloggen sista tiden tycker jag... Antar att en del av er håller med mej. Men sådär blir det ju ibland... jag ids inte skriva något men vill ändå visa livstecken här och ska sanningen fram så har en del av inläggen faktist fått vara av modellen tidsinställda.

Jag har hjälpt Maria iom flytten av Mima´s och jag har varit lite extra rörig i skallen, sådär som jag kan bli ibland, disträ och förvirrad... Marias butiksflytt blev jättebra, nyöppnandet väldigt trevligt och mitt virrande och förvirrande, well... det ger kanske med sig någon dag snart.

Bokrean har jag hunnit med, eller rättare sagt, jag var inne och yrade på Halmstad Bokhandel på permiärnatten och fick med mej 6 böcker till ett sammanlagt pris på ungefär 300 pengar, lite lagom sådär. Larssons bokhandel ska besökas inom kort med, jag tror faktist att jag har ett presentkort därifrån någonstans med... då kan jag ju passa på och använda mej av det.

Ytterst lite pysslande har det blivit, en layout igår och en halv idag... jag fick ge upp dagens alster pga en jäkla huvudvärk centrerad stax ovanför "mitt mellan ögonen". Jag har kurerat mej med
först en kopp kaffe och sedan en Ipren + 2 morötter och ett stort glas bubbelvatten, hopas det ska funka nu.

Nepp, det blir en för mej ganska tidig sänggång nu... lite mildare ljus och en god bok lockar mer än att sitta framför datorn och våndas.                                                     MåVäl/ANNA


Rosa och blommigt kort...


Det finns säkerligen någon som "behöver" ett sådant till sin födelsedag.

Tilda, från Magnolia är färglagd med distressrefiller. De två runda stämplarna på framsidan + fjärilen är från Inkido men den runda på ortets baksida (se bild 2) är från EatCakeGraphic . De rosa mönstrade papperna är från Basic Grey, det blommiga ? och blommorna från Prima.

ps. Tack MiaPuh för lånet av stämpeln.

/ANNA


Wonderings

fundringar, undringar och annat av mej och om många olika saker...

RSS 2.0