Scrappa dina rötter med Kaiser Craft


Både papperna och "trädet" visades upp på CHA, de kommer säkert att landa i en del del svenska butiker nu i höst. ser ni clearstampsen som anas bakom trädet också.

/ANNA

Blommor


de här stora fina blommorna låg i det bloggcandypaket jag fick från Zanya för ett tag sedan. Blommorna är ca 9cm rätt över...
Jag har aldrig använt den här typen av blommor innan men ska nog kunna fippla ihop något av dem, jag tycker de är urfina.
/ANNA


Viiiildingar...


Jag har varit förtjust boken om Max som reste till vildingarnas land i måååånga år (jo, jag har ett eget välläst ex av den i bokhyllan) och är mycket förväntansfull vad det gäller filmen som ska komma.
Ofta tycker jag att det blir *suck* å tjaaaaat med all kommers runt en del filmer med fånig merch å sånt. Meeeeen.... dessa fina/knäppa grejer hittade jag hos amerikanska Urban Outfitters. Nyckelringen *smiles* får gärna flytta in hos mej. Kanske hon lillasyster som yrar runt nästan hela planeten snubblar över något liknande å tar med hem ;)...

Jo förresten... lillebror A ringde mej nu i helgen... ha nhade varit inne i en bokhandel och frågat efter boken och fått mycket märkliga svar av kvinnan i butiken. Hon hade minsann arbetat i bokhandel i 40 år och inte hört taaaaalas om "Resan till...". Inget hjälpte, han försökte till å med berätta hur många pris boken/författaren fått, hur stor boken var utomlands osv för hon visste ändå inte... Skuuuuumt.
/ANNA


Wonderings

fundringar, undringar och annat av mej och om många olika saker...

RSS 2.0