Primus Victory

Jo... föreningen vann!!! byn kommer att tillfalla föreningen och  tillsvidare ska den dessutom ligga kvar på samma ställe där den ligger nu. Det kommer säkert stå något om alltihop i Hallandsposten någon av de närmaste dagarna.

Jag uppmanar alla halmstadbor, sommargäster och turister at komma och hälsa på i sommar, lite fusk är det men det finns både kaffe och glass att köpa...

För er som kanske inte hittar. Följ Nissan ut ur stan och innåt landet dvs följ gångbanan först förbi NorrePort vidare förbi Örjanskolan/HalmstadMuseum och gå sedan mellan vattnet och ÖrjansVall tills ni befinner er bakom fotbollstadion, där ser ni byn. Det är en bit att gå så ha sköna skor på er men det är värt promenaden. Behöver du en detaljerad vägbeskrivning så klicka på länken till föreningens hemsida i länkraden till höger i bloggen.


                                           /ANNA

Jag hittade dessa också...


Vill ha, (sa spillo som inte helt sällan äter i sängen)

De är från H&M:s textilkollektion och jag tycker det ser väldans fräscht ut. Särskilt om man får tummarna ur och införskaffar en mörkt brun huvudgavel i trä... *himlar med ögonen* som finns på Mio.

/ANNA

Jag letar hallbyrå...


och smurfar då runt på nätet... på Indiskas hemsida hittade jag dessa två underbara möbler. Ingen av dem skulle dock fungera i hallen.

Har du sett någon schysst byrå?

Mina kriterier är: max 85cm bred, med ett par rätt rejäla lådor, ben!!! (jag vill inte ha en möbel som "ligger" på golvet) å så ska den vara ganska hög,  Jag vill att byrån är minst 1 meter hög, gärna mer men samtidigt så pass låg att det både är snyggt och praktiskt at ha saker stående ovanpå den.
Ingen skruttig tunn folie utan en riktig möbel som håller.                                       
                                                                         /ANNA


Wonderings

fundringar, undringar och annat av mej och om många olika saker...

RSS 2.0