Fjäril vinga...


jag har ju bara sneakat det här kortet för er innan, samtidigt som jag la upp det i Brunsons blogg. Kortet är alltså ett jag gjort på uppdrag till Brunsons och vill man se det live får man ta sig till butiken. Det mesta av materialet kan man också hitta i butiken just nu.

Både den gröna cardstocken som själva kortet är gjord av samt den torrembossade vita med snirklor på är från Bazzil. Fjärilsstämpeln är från Inkido (tror den heter liten, det finns minst en som är mindre iallafall). Blommorna är från Prima och bladen är en Quickutzdie, pärlflossen hittade jag i mina gömmor. Den runda stämpel på kortets baksida (se bild 2) är från EatCakegraphics.  
Fluid chalk på kanterna och Stardustpenna från Sakura som glittrar lite överallt på blommorna.

Bilderna är lite missvisande för den gröna cardstocken är nästan prinsesstårtsgrön på riktigt, bara lite ljusare.
 
/ANNA


Snablar!!!


Va kass jag är på att uppdatera och lägga upp kort jag gjort här... Jag skuttar genast och rotar fram bilder på något jag gjort nyss.


                     /ANNA

Stickles x måååånga


Visst ser de härliga ut, Sticklesflaskorna när de står såhär på rad. Jag har fotograferat lite inne på Brunsons nu i veckan och hittat massor av fint att ta kort på.


/ANNA

ps. för de som läser här som inte är sådär papperspyssliga, Stickles är typ färgat glitterlim på små flaskor, myyyyyycket praktiskt och väldans skoj att använda på exempelvis kort.

Wonderings

fundringar, undringar och annat av mej och om många olika saker...

RSS 2.0