Jul enligt Pink Paislee

 
Så här tycker de att vi ska pyssla i vinter...Jag säger ååå så sött och så fina färger, mättat lite mörkt rött ihop med ljusblått  + lite brunt, vitt, beige och slitet mmmmmm tycker jag.

Stämplarna till den här serien hoppar jag nog äver dock, texter som joyeus noel och datumstämpel med den 25.e på är ju lite knepigt för oss här i norden.

mistletoepreview_320
 
00227_northpole_320
 
00228_naughtyornice_320
 
00229_santasworkshop_320
 
00230_mistletoepostcards_320
 
00234_patches_320
 
mistletoeandcotagsheet_320


/ANNA


Kooooollla!!!


Jag blir så glad så glad å jag tror och hoppas att de gör ett bra jobb med filmatiseringen av "Where the Wild Things are"/Resan till vildingarnas ö.
Det finns en trailer på Youtube men jag fattar ju inte hur man får in en filmruta därifrån och hit, ni får klicka här istället. Premiäri oktober står det i slutet på trailern men var... å när kommer den hiiiiit.

Jo, filmmusiken... den verkar lovande den också...                                                                                               /ANNA

Nästa vecka...


är det min tur att stå för "veckans skiss" i Brunsons blogg... På måndag läggs den upp + eventuellt någon eller några tolkningar från folk i designteamet.  jag vet att Sara skulle försöka sig på den under den scrapträff hos ska besöka på lördag.

Det är skoj at se hur olika folk tolkar en skiss och om någon som läser detta vill ge sig på den också, besök Brunsons blogg nästa vecka.


                                                           /ANNA

Wonderings

fundringar, undringar och annat av mej och om många olika saker...

RSS 2.0