Ny länk, fotoblogg


Eva Blixman tar väldigt vackra fotografier och hon gör väldigt söööööta cupcakes. Å så har hon en mycket liten och hårig fotomodell ;).

                              /ANNA

Bröllopskort på beställning


Jag fick beställning på ett bröllopskort till för ett litet tag sedan och körde på lite samma stuk som på det förra kortet, skillnaden här är att de som beställde detta kort inte ville ha någon ficka inuti utan istället en yta att skriva en längre hälsning till brudparet. Det här bröllopet hade färgtema som gick i vitt/silver.

Stämpelmotivet är från Magnolia och har ett par år på nacken och jag har färglagt det med distressrefiller samt monterat motivet på distanskuddar.  Cardstocken kommer från Bazzil och det mönstrade pappret med noter på har jag skrivit ut själv. Jag letade upp en bild med  ett "snyggt notblad" på nätet, petade in bilden i ett worddokument och skrev ut på baksidan av ett ark tillskuren cardstock, lätt som en plätt.  Blommorna på kortet kommer från Prima och "bladen" är en punch från Martha Stewart.  Eftersom bröllopet var i fjällen på vintern tyckte jag att snöflingor kunde passa in i temat, dessa är en stans från Quickutz.  De små bokstäverna är Tiny Alphas från Making Memories.
Stämpeln på kortets baksida är även det en Magnolia och jag har stansat ut en del av stämpelmotivet med en 2" punch. I övrigt har jag använt en sax att hacka i kanterna, en fluid chalk i färgen dark brown och en svart filtspetspenna att rita ramar med.

Uppifrån och ner så ser man på bilderna, kortets framsida, inuti kortet och sist kortets baksida.

Jag tycker att det här blev ett bra kort, det känns inte helt traditionellt utan lite udda med snöflingorna och de busiga bokstäverna och ändå rätt klassiskt med blommor och mycket vitt.

/ANNA
ps. Jag har fått tag på ett eget ex av den här stämpeln nu, jag fick tag på den begagnad av en snäll pyssling. Tack MirreC.                                

MME CHA 2

Jag tror att detta är det sista CHAsläppet jag hittat...

MyMindsEye släppte ju en hel fdel fint under mässan och något har jag visat innan. Det här är en serie som heter Bloom&Grow. I serien fins det två linjer som heter just Bloom respektive Grow. De papper man ser på bilderna här kommer från linjen Grow.
Frächa lite trevligt roliga och med en färgskala som känns lite lagom retro. Jag lägger gärna rabarber på ett gäng av de här papperna, ja bildligt alltså annars blir det nog fruktfläckar (och syra *hehe* rabarber innehåller ju massor av syra).

/ANNA


Wonderings

fundringar, undringar och annat av mej och om många olika saker...

RSS 2.0