Make n Take...


Om någon Halmstadbo händelsevis skulle trilla in här under natten eller i morgon bitti så tycker jag att ni ska ta och komma in på Brunsons någon gång mellan 11-15 i morgon, lördag.
Det är "make n take" i butiken... jag tänker inte avslöja vad man får göra men det är något som är högaktuellt nu men som egentligen inte är något säsongspyssel...

Jag har ganska många sådana här, både pysslade av mej eller andra samt några som är köpta. Ibland gör jag personliga sådana här och ger bort.

                                  /ANNAGrattiskort i rosa


Väldigt mycket rosa skulle jag vilja påstå...

Jag har använt mej av följande material: Rosa cardstock från Bazzil + en vit spillbit, även den Bazzil. Mönstrat papper komer från Maja Design. Blommorna är från Prima och bladen är en stans från Martha Stewart.
Stämpelmotivet, Tilda med ballonger är från Magnolia och jag har först färglagt med distressrefiler och sedan monterat på distanstejp, rutan har fått en ritad ram också fast det syns dåligt på bilden. Jag ritade ramen med en glitterpenna från Sakura.
Den runda grattis-stämpeln är en nyhet från Inkido (tack för lånet Sara). Runt om kanterna har jag hackat sönder med en sax och därefter smutsat ner med fluid chalk i färgerna chestnut roan och dark brown. 
/ANNA


Ny Pandurobutik


Min mamma ringde och väckte mej... hon ville bara berätta att Panduro öppar Outlet i Ullared i början av april. Jo, det blir nog något besök där...


                                             /ANNA

Wonderings

fundringar, undringar och annat av mej och om många olika saker...

RSS 2.0