En "ny" Layout: Tylösand våren 2009


eller den är inte ny, jag har bara inte visat den här innan. Layouten är inte sned, det är bara jag som fotograferat lite tokigt.
Filuren på bilden är min stora lillasyster och fotografiet är taget på stranden i Tylösand när hon var hemma här för ett par veckor sedan. Detta är precis när vi kom ner till stranden, ett par minuter senare gick vi utan jackor och var tokvarma.

Jag har använt cardstock från Bazzil och ett ark mönstrat papper från MyMindsEye. Det bruna pappret som anans bakom fotografiet är en bit craftpapper. Chipboardswirlarna vet jag inte märke på, jag har fått dem. Jag målade dem gröna genom att dra två olika Mementodynor i två olika nyanser över hela swirlarna. Blommorna är från Prima, bladen ? och den lilla ramen/bookplaten från Reprint.
Jag har hackat längsmed kanterna med en vass sax och sedan smutsat dem med fluid chalk i flera olika bruna nyanser. Texten inne i ramen är skriven med en vanlig filtspetspenna.

/ANNA


Fler fina kläder


Jag var på Indiska idag med, kollade efter något fint linne eller något annat skoj.  Butiken här i stan ska få in maaaassor av nytt imorgon berättade en av de goa tjejerna som jobbar där. Jag antar att det är mycket passande skolavslutning/student men säkert en del annat trevligt också. Jag ska ändå förbi den vägen när jag ska å träffa Sara i morgon så det blir nog att jag trillar in å kollar.

Den här klänningen/toppen/tunikan what ever har jag kollat på flera gånger, jag tycker den är urfin men nepp, jag tror inte jag skulle använda den, tyvärr.
/ANNA


Idag blev det spagetti & färssås

till middag, jag antar att min färssås är ungefär som alla andras, förutom det att jag har quornfärs i. Till efterrätt blev det kaffe och vaniljglass med några slantade jordgubbar.
/ANNA


Wonderings

fundringar, undringar och annat av mej och om många olika saker...

RSS 2.0