Kort till Matilda


Världens bästa Magda beställde ett födelsedagskort till sin dotter som både är stentuff och gillar rosa. Dottern jobbar i bar så då tyckte jag den här stämpeln kunde passa.

Den vita kortbasen och det rosa enfärgade pappret kommer från Bazzil medans det mönstrade rosa som syns bakom stämpelmotivet är från Maja design.
Det stämplade flickan är en Magnolia från klubbpaketet sommaren 2008 och jag har färglagt bilden med ProMarkers. Den lilla stämpeln med glaset kommer från samma paket och här har jag bara färglagt en kontur runt själva motivet.  Jag har fäst pappersbiten med glaset på distanstejp för att få djup i kortet. Den runda grattis-stämpeln kommer från Inkido.
Blommor & blad är från Prima och de små genomsynliga halvpärlorna i blommornas mitt samt nere i vänstra hörnet har jag köpt i en inredningsbutik. Matilda och 26 är skrivet med Thickers i typsnittet Daiquiri. Alla kanter är chalkade med FluidChalk i färgerna DarkBrown och ChestnutRoan.
 /ANNA

Åhlens förresten...


Ni som är med i Åhlensklubben och samlar poäng kan nu "uppgradera" era kort om ni har barn och bli medlemmar i Barnklubben också. Om man uppgraderar sitt kort (går att göra via webben) innan första oktober så får man 5000 extrapoäng på sitt kort + att man får 20% rabatt på en valfri barnprodukt.

Åhlens har förresten bokrea nu också, jag har inte själv hunnit dit ännu men tänkte gå inom i morgon. Kompisen K var inte jätteimpad men hon sa att det fanns en del faktaböcker, kokböcker å sånt.  (Hon kan nog hitta kokböcker precis överallt, den tjejen *smiles*)                                                                 


                                                                                      /ANNA

Jag behöver absolut en ny väska...


eller rättare sagt, jag behöver en stor sak som fungerar lite som Skalmans skal... alltså där jag har köra ner allt jox jag envisas med att släpa runt på. Det måste vara en väska som känns bekväm att bära på axeln och som har många fack.  Väskan får inte kosta en hel (eller ens halv) miljon.  Å så behöver jag en lite mindre väska att ha med om jag går ut på konsert, krogen å liknade. Fast den lilla väskan får inte vara en sån där liten fånig sak ändå... jag måste kunna bröta ner mer än ett litet läppklägg i den.

Jag e nog lite överpetig med det där att hitta väskor...  Åhlens har fina ibland, å jag tror jag hittat DEN! men så är det någon liten detalj, fel sorts knäppning, en dekorsöm jag inte gillar eller något annat som jag petar i...

Jag vil nog helst ha svarta väskor men är inte helt omöjlig... rätt väska kan ha en annan färg men absolut inte illgul turkos eller något sånt trams å en tygväska är jag inte heller ute efter nu, då behöver jag förresten inte köpa utan kan be mamma sy.

Här är några väskor från Åhlens, alla desa är jättefina fast ingen av dem passar mej.... Jag letar vidare å ni får gärna tipsa om ni ser något snyggt.
                                                                                                 /ANNA

Wonderings

fundringar, undringar och annat av mej och om många olika saker...

RSS 2.0