Tändsticksaskar igeeen...


Jag visar några till.

Detta är två askar i allra minsta storleken och visst kan man få plats med en hel del dekorationer även på dem.

Cardstock från Bazzil, möntrat paper från MME/Wild Aspargus, blommor från Prima och bladen är en die från Quickutz. Den lilla biljetten är samma som tidigare, av Mirabyll, här har jag fäst den på distanstejp. Den ritade sömmen samt ramen är gjord med en vanlig svart filtspetspenna. Runt kanterna har jag chalkat med fluid chalk, DarkBrown och Carcoil. I blommornas mitt har jag duttat Stickles i färgen Xmas red.
 

                                                          /ANNA

Jag har...


lagt "beting" på mej själv... Nä, det har inget som helst att göra med att slå vad "beta" eller spela om pengar. Beting är att ställa krav, att exempelvis säga "Du ska göra såhär mycket av denna saken och du har tills på... att bli klar".  Jag har en hel del att göra inför årets jul/hantverksmarknader... även om jag är ute i god tid i år så känner jag att det är hög tid att köra ordentligt nu, först marknaden (en 3dagars) är andra helgen i november.

I övrigt tänkte jag göra lite resensioner här i bloggen. Jag har hittills köpt 2 julmagasin den här månaden, Hem & Trädgård (som jag läst lite luddigt en gång än så länge) samr Rosie (som inte ens är öppnad än...). Jag brukar av någon anledning införskaffa ganska många av de där advents/jul/vinternummerna av den typen av tidningar. I can´t help it, jag är helt såld på dem... Jo, jag tänkte tycka lite kring innehållet i de olika tidningarna...  fast inte idag, nu ska jag göra fler julkort... måste ju bli klar med mitt beting...


                                                      /ANNANy länk


Hanna, tjejen bakom Space Age design har startat en blogg fylld med alla möjliga sorters inspiration. Hon har massor av både text och bild att tycka & tänka kring samt  inspireras av.  Jag tycker verkligen du ska göra ett besök hos henne. Klicka HÄR för att komma till bloggen.


                                          /ANNA

Wonderings

fundringar, undringar och annat av mej och om många olika saker...

RSS 2.0