Magnolia & Magnolior

This one´s for you Z.

Supersnälla Zarah förärade mej vita tygblommor efter att jag sett sådana på en av hennes underbara LO:s och uttryckt ett staarkt gillande.  Detta kort är alltså väldigt influerat av Zarahs verk och all cred för ideén med sättet att bygga Magnoliablommor ska gå till henne.Jag har använt en liten Tilda från Magnolia och låtit henne bli nästan som en "Tummelisa" där hon sitter på grenen.
Alla papper är från Bazzil och jag har använt massor av fluid Chalk överallt. Tilda är färglagd med ProMarkers och satt på distanstejp. Rutan som Tilda sitter i sitter i sin tur också på ett lager distanstejp, allt för att få djup i bilden. Magnoliagrenarna är utklippta på frihand, likaså de små bladen och både grenar och blad är fastsatta med  distanstejp och limm. Själva blommorna fick jag av Zarah och jag har sedan delat dem på mitten, vikt ihop dem, limmat å satt fast dem på baksidan av pappersgrenarna.

Jag kan berätta att jag hade ganska klistriga fingrar medans jag byggde ihop det här kortet.                                                                   /ANNA
Mitt bidrag utmaning 7

pyssel.net:s Cyberpyssel maj 2008.

Utmaningen var att man skulle skapa efter en skiss ritad av Tettiz. Jag har aldrig tidigare gjort något efter en skiss och var först väldigt tveksam till att göra det. Efter en stunds grubblande kom jag på att om jag vände skissen upp å ned samt spegelvände den så kunde jag få till ett kort jag blev nöjd med.

Stämpelmotivet är en hÄngel ur vårkitet färglagd med ProMarkerpennor, fotomatta är en bit Bazzilpapper och alltihop är satt på distanstejp.  Det bruna genombrutna blommönstret är en bit LaceCardstock och pappret med noter på från Panduro. Den runda stämpeln "Tack" är från Inkido och kortbasen från Bazzil. Jag har dessutom använt massor av fluid chalk runt kanterna.
 


                                                                     /ANNA
Mitt bidrag utmaning 3

Ohoj!!!  pyssel.net:s Cyberpyssel i maj månad 2008. Utmaning no 4 hade tema "Västkusten" å tjaaa... bor man här så vet man ju vad som gäller, sommar, sol, hav och ja.. kanske sjömän/kvinnor.

Stämpelmotiven är hÄnglar färglagda med proMarkerpennor och monterade på distanstejp. Sjöstjärnorna & ankarna är QK-dies färglagda med fluid chalk & highlightade med en vit Sakura Gellyrollpenna. Alla de utstansade sakerna är fästa med distanstejp och limm. Ordet Ohoj är vita Thickers i typsnitt Daiquiri. Den bruna pennan jag gjort små stygn med är av märket Stabilo.Det ljusblå bakgrundspappret samt kortbasen är från Bazzil.


På baksidan av kortet syns en annan hÄngel samt samma sjöstjärna som på framsidan. Cirkeln är utstansad med en 2" punch.


                                                         Skepp Ohoj!/ANNA


Wonderings

fundringar, undringar och annat av mej och om många olika saker...

RSS 2.0