John Blund x2 igen...


Jag gjorde två till kort med John Blund och samma upplägg som på de två förra, dock har jag använt lite andra dekorationer nu. Den här typen av kort går alltid åt så det kan vara bra att ha ett litet lager.

John Blund är ett stämpelmotiv från hÄnglar & stÄnglar som jag färglagt med ProMarkerpennor. Stjärnorna är en QK-die och den runda almanackstämpeln kommer från Inkido. Jag har stämplat kalendern med en Ancient Page stämpeldyna, färgen Chokolate, stansat ut den med en 2" punch och sedan satt hela cirkeln på distanstejp. Några av de gula stjärnorna sitter också på distanstejp.vAlla kanter är inkade med FluidChalk i färgerna DarkBrown och ChestnutRoan. Cardstock och fotomattor kommer från Bazzil.
Hela korten är något lite mildare i färgen i verkligheten.
/ANNA
Vääääntar på stämplar...


Magnolias klubbpaket, sommar... Jag har hört ryktas att det skickades ut idag, torsdag... hoppas att få det i morgon men...  då jag betalar med postförskott så får jag ofta vänta en dag extra, dvs jag får det tidigast på måndag och då har alla som fått det på fredagen redan hunnit visa up stämplarna å jag, mitt nyfikna skrälle har naturligtvis inte kunnat hia mej utan tittat...

Någon som hört något annat än att de skulle skickas ut idag?


                                                                (alltid) sugen på nya stämplar/ANNA

Hängla med blomma.


Ett kort till med en liten hÄngla från hÄnglar & stÄnglars senaste klubbpaketet.

Blomsterflickan är alltså en hÄngel, färglagd med ProMarkers och monterad på distanstejp.  Den runda kalenderstämpeln är från Inkido och stämplad med en stämpeldyna från AncientPage i färgen Chokolate. Blommor och blad kommer från Prima och det prickiga pappret från Crate. Cardstock och fotomatta från Bazzil. Alla kanter är inkade med FluidChalk i färgerna ChestnutRoan och DarkBrown. Den bruna pennan som jag ritat stygn med är av märket Stabilo.
 Skickar cyberblommor till er alla/ANNA

Wonderings

fundringar, undringar och annat av mej och om många olika saker...

RSS 2.0