Lille Skutt säger Grattis

Ett grattiskort till antingen någon som gillar väldigt söta saker eller til någon som inte fyller så många år. Kortet funkar ju också som ett "Välkommen till världen"-kort eller om man vill gratulera någon som precis blivit förälder eller kanske storasyskon.

Själva stämpelmotivet är "Lille Skutt"  från Magnolia , färglagt med ProMarkers och en röd tuschpenna. Myrorna är en Quickutzdie. Det ljusblå prickga pappret kommer från Panduro och är ur deras Tildaserie. Kortbasen är från Bazzil. Bokstäverna i ordet Grattis är Thickers i foam, typsnitt Giggles.
Både rutan med stämpelmotivet och myrorna har jag satt på distanstejp för att få en tredimensionell känsla i kortet.
image57
image58Skutt/ANNA

I believe in Fearies, do you?

Kortet skulle funka bra som ett dopkort, när man hälsar på hos en bäbis för första gången eller kanske som ett födelsedagskort till en liten knatte.
Iofs så står det ju ingen text på kortet så någon som gillar älvor, alver, feer och småfolk skulle säkert uppskatta kortet när som.

Stämpeln är en EatCakeGraphics färglagd med Distressrefiller samt Twinklings. Själva runtan med motiv på sitter upphöjt på distanstejp och banden i går runt hela kortet. Själva cardstocken, som är från Bazzil är mer ljust vårgrön i verkligheten och det ljust gula mönsterpappret som fått chalk runt kanten är baksidan av ett papper från BasicGrey. Stjärnan som den lilla feen håller i har DiamondGlaze på sig för att ge en fin effekt.
image55
image56


 /ANNA

Grönt knythalsband

Låååångt, superlångt är det. Hjätrana som hänger längst ut är silverfoil dvs "Muranoglas". I övrigt består halsbandet av Bergskristaller, glas i olika form, allt från chips till cateyes och handgjorda indiska pärlor. Mellandelarna är i Balisilver.

/ANNA

Wonderings

fundringar, undringar och annat av mej och om många olika saker...

RSS 2.0